MAURITS DOP

8g1b5498

Idag utanför Domkyrkan i Västerås!

.

.

Atjoooo – Proooosit!

.

.

Ojojoj, vad jag blivit förkyyyld här! Nyser konstant just nu och näsan kliar och ögonen rinner.. Ligger här på sängen utslagen brevid Bea och pustar ut efter dagens dop och dopkalas. Yes vi har ju döpt vår lilla gosebebbe Maurits denna lördag och då var det bara att glömma att man var förkyld and do it! (och jag tror jag höll den inne,krassligheten, ganska bra och sen så när alla gäster gått hem så exploderade den liksom:)

.

.

8g1b5442

 8g1b5428-4

.

Jag och mina fyra älsklingar! Tre av dem är nu döpta i Domkyrkan (Trulle är döpt på landet utanför Eskilstuna) Det var s å fint i kyrkan och dopakten var så stämningsfull med mysig präst, flygelmusik, Bea som sjung Himlen i min famn solo och så duktigt och Lolo som läste högt och så tjocka underbara släkten runt oss<3 (Vi valde att ha ett mindre dop och bara bjuda in familjen. Vi var ändå 19 personer inkl barn så det blev ganska ordentligt kalas ändå här hemma) Riktigt mysigt med ett vinterdop och att sjunga lite julpsalmer. Prästen sa att vi alltid ska tänka på Maurits när vi tänder ljuset den första advent och det ska vi absolut göra!Prästen sa att vi alltid ska 

.

8g1b5480-2

.

Och Per Love Maurits – huvudperson och världens nöjdaste bebbe – i sin utsöta lilla franska dopkostym. Moje tyckte det bara  var spännande att vara i kyrkan och när prästen blötte ner honom. Fäktade och jollrade och höll på och försökte sno både ljus och dopprogram:)

.

.8g1b5490-4

.

Dagens jag utanför kyrkan med en trött liten huvudperson. Haha, man ser nästan hur förkyld jag är:) Hur som helst så hade jag ett klassiskt nytt set med klänning och lång kofta från Busnel och de är från Country Dreams, sjal By MB och nya toksnygga stövlar från Primeboots (också Country Dreams och dessa ska jag visa bättre i ett annat inlägg. Beas marinblåa klänning är från Armani och Lolos i samma färg är från Zadig & Voltaire för de som undrar. Trulle hade mörkblå kavaj från Massimo Dutti, skjorta Boomerang och vanliga Levis)

..

Jag har mer pics att visa ifrån dopkalaset men de återkommer jag med imorgon för nu ska jag bara se på film och inte göra någonting mer förutom äta pepparkakor med massa ost och sippa thé!

.

.

Ha nu en underbar lördagskväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

 

9 kommentarer till “MAURITS DOP

  1. Jag läser din fina blogg, men brukar inte lämna ngt kommentar. Men nu så……Gulligt med dopkläderna och så smart. Inte den där långa långa klänningen som annars är väldigt vanlig. Jag har tre barn (23, 20 och 9 år) och ska bli farmor i vår. Blir ganska ung farmor, 45 år. Ska bli mysigt med en lite bebbe i familjen. Trevlig första advent.

  2. Å så fine dere er 😍 hvor er armbåndet fra og hvilken neglelakk har du? Eget innlegg om det og? 😘 god helg fine du. Klem

  3. Så fina barn du har Petra! Och vilka fina namn ni valt, just Love är så fint, vår lilla änglapojke heter det & nu lillasyster som fick namnet Lovelia efter storebror i himlen. Fint av prästen att komma med tanken att tänka lite extra på lilla killen vid första advent. Ha en fin kväll & krya på dig // L

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg