VÄLKOMMEN 1:A ADVENT

8g1b5657-2

.

Första adventsljuset julen 2016 är nu tänt! Georg Jensenstaken står på samma plats på matsalsbordet som förra året och är tjusig och bakom syns lite dekorationer från gårdagen (och kalasinlägg kommer snaart jag lovar:)

.

Annars är jag fortfarande tokdäckad här i min dundermegaförkylning. Gaaah. Bea är precis i detta nu och uppträder i en dansföreställning med en av hennes dansklasser och jag är bara så ledsen att jag inte kunde följa med och titta jag också. Men jag tror verkligen att ingen hade uppskattat att jag trängde in mig där bland föräldrarna då jag nyser/snorar/hostar konstant + ser ut som jag har fått något riktigt farligt virus med mina illröda rinnande ögon. Not så populärt i dessa upptagna jultider med en uppenbar smitthärd i sin omedelbara närhet!

.

Ha nu en fin adventssöndag raringar så kikar jag in till er lite senare igen!

.

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “VÄLKOMMEN 1:A ADVENT

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg