HELLO SUNSHINE

 

Men hur härligt är det inte när solen strålar in i sovrummet på morgonen? Man blir ju direkt mycket piggare – passade på att bädda rent i bara farten av ren solenergi:)

.

.

Hello raringar!

.

.

Japp en strålande fin dag har vi här i Småstaden idag och jag ska minsann ta mig och min onda rumpa på en promenad. Många tipsar om träning (och t.a.c.k för era tips söta snälla) och naprapat och grejer så nu är det ju bara att ta tag i alla råd. Något måste ju funka tycker jag:)

.

Och så måste jag ju boka frissstid och ansiktsbehandling osv för ojoj vad man känner sig grå och trist just nu! Samma visa varje år tycker jag. Man är rosig och frissad och fräsch fram till jul och sen går luften (end the freshness) alltid ur en på något magiskt vis. Sen så kommer vårglåmet som ett brev på posten i takt med att dagarna blir ljusare. Yes jag hade nästan gett vad som helst för en trip till solen just nu. Med lyxspa. Herregud vad härligt d e t hade varit!

.

.

Ha nu en fin torsdag bloggvänner!

.

KRAM

.

.

16 kommentarer till “HELLO SUNSHINE

  1. Såååå fint! Blir sugen på att måla grått i sovrummet! Vad är det för färgkod?
    /Lena

  2. Hej Petra !
    Tusen tack för all inspiration du bjuder på. En fråga – jag har samma taklampa som du i sovrummet (Ingrid från Watt & Weke), vad har du för glödlampor i din lampa? Jag får inte till något fint sken i min…så jag skulle behöva lite tips! Tack på förhand ! / Ulrika

    1. Så lustigt, jag har också ”problem” med att hitta bästa glödlamporna till min sån lampa. Tips vore toppen, så tack på förhand. För en riktigt bra fredag! /Katja

  3. Bäddmadrassen är från In Bed om jag minns rätt? Vet du vilken modell, Classic el heter den ngt annat?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg