VAD SKA MAN UNNA SIG

Vill ha, vill ha, vill haaa

.

.

.

Todeloooo fredag!

.

.

Här har jag ägnat till dagen till att spana in delårsresultat, likviditet och annat spännande som rör ett AB! Har jobbat på bra och det går fint och nu ska jag minsann unna mig något nytt jag drömt om. En liten belöning och bonus till mig själv från mig själv liksom! (Härligt när man får bestämma sånt själv som sin alldeles egna chef:) Väljer just nu mellan två riktiga önskeprylar och det ena är det där nästan läskigt tjusiga soffbordet från Svenskt Tenn ovan av Per Öberg. Har ju suktat efter det där bordet sen jag såg ett inredningsreportage från Denise Rudbergs snygga våning för flera år sedan. S å klassiskt och så snyggt.

.

.

Eller kanske det får bli en fåtölj, en fantastisk PK22 av Poul Kjaerholm. Jag har önskat mig en sådan sen jag bodde i min första villa år 2003-någonting! Världens finaste enkla fåtölj som aldrig aldrig blir omodern. Passar överallt och alltid. (Och se denna i greige, gaaaah) Sen tänk er bara detta soffbord OCH fåtöljen ihop… Mmm. Men nu ska jag alltså belöna mig med en ny fin sak, någon måtta får det ju vara. Frågan är bara vilken.. (Vad tycker ni?:)

.

.

Ha nu en härlig och mysig fredagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

43 kommentarer till “VAD SKA MAN UNNA SIG

 1. Bordet röstar jag på, tror det håller i längden. Vill också ha det! Fåtöljen var urtjusig. Och fåtöljer utan armstöd är snygga men det är mysigare och skönare att sitta i en med armstöd.

 2. Fåtöljen!! SÅ himla fin, men kul att du är sugen på svart i inredningen igen, ska bli kul att se vad du väljer och hur du stylar det.
  Själv funderar jag på att unna mig en toppskiva i marmor till mitt senaste lilla diy-projekt, modifierat två skåp från Jysk litegrann. Bytt ben och beslag och satt ihop dem, och en marmorskiva hade varit pricken över i.
  Så mycket jag vill göra om nu, börjat med hallen där jag målat om och så, bara matta och lite annat piff som jag inte hittat än.. Finns så mycket fint, FÖR mycket, så det är svårt att välja.

  Ha nu en fortsatt go fredag och trevlig helg!
  Kram Catta

 3. Åh, IKEA gjorde en limiterad upplaga av ett liknande bord för ett tag sedan. Min svåger fick tag på ett, men vi var lite för sent ute 🙂 Så himla fint!
  Kram <3

 4. Åh, bordet for sure! Så säljer du glasbordet till mig, perfekt ;p Tror bordet skulle bli Supersnyggt hemma hos dig! kram

 5. Båda är fina – men har du plats eller kommer du byta ut något du har tröttnat på?

 6. Jättefina båda, men slår ett slag för PK22:an. Bara för att jag själv (och M) också suktat efter den i flera år men har inte hittat rätt färg. Kollade på rottingvarianten för ett par år sen men hade nog redan tröttnat på det. Cognac blir fel look hos oss. Svart blir för hårt. Men detta! Så snyggt! Skulle inte tacka nej till två gråa 👍🏼😊.

  Blir snyggt vad Än väljer!
  Kram

 7. Jättefina båda två, men du har ju ett nytt fint bord. Man måste nog tänka lite långsiktigt med sina inköp och inte bara byta ut hela tiden. Jag tycker du har så fint som du har…..

 8. Fåtöljen – det här utförandet säljs ju bara under en begränsad period (60-årsjubileum). Så kan du unna dig bordet nästa år. 🙂

 9. Med tanke på en bebis hemma så skulle jag först satsa på fåtöljen. Jag antar att bordsytan inte är särskilt tålig?

  1. Trist kommentar, tycker jag. Även om man har allt man BEHÖVER kan man väl få unna sig något nytt man önskat sig, om man jobbat på bra? Jag gillar också att byta ut saker mot andra akter, när jag känner att jag har råd att förnya mig. Även om BEHOVET kanske inte finns, så är det så när man har inredning som intresse.

   /MIa

 10. Bordet! Sparar själv till ett. Har också varit kär i det sen jag såg det hos Denise.

 11. Hej fina du och tack för all inspo! Bordet är ju superfint och har en pappa som har ett så jag måste nog ändå säg det! 🙂 Sen är det klart att fåtöljen är mer lättmöblerad eftersom man kan ha den typ överallt. Men kör ändå på bordet 😉 KRAM!

 12. Bordet från svenskt tenn måste vara ett av de finaste borden i inredningsväg, har själv funderat på det men nu passar det inte till övervåningen så vi får se vilket det blir.

 13. Inget av de två alternativen. Jag förstår vad du menar, något man velat ha i flera år etc men jag tror det finns bättre klassiker som skulle passa hemma i ditt stilsäkra hem. Bordet påminner alldeles för mycket för de indiska/brickborden som var poppis för några år sen. Svart = svårt att hålla rent. Fåtöljen är snygg men tycker personligen det finns snyggare och mer bekväma av andra klassiker men det hela beror ju på var du har tänkt att ha dem. Men nu frågade du och jag gav mina två cent. Härligt iaf att du kan unna dig något riktigt bra efter att ha haft ett bra arbetsår trots barnafödande och allt. Det är imponerande.

  Men till syvende och set så är det ju du som ska ha dem så då är det din känsla som ska styra.

 14. Förvånad över dina två möbelfavoriter. Bordet finns det så många kopior av så det känns ”ute” på något sätt även då det är Svenskt tenn. Fåtöljen är ok men inte mer. Hrm. Blir säkert fint, missuppfatta mig inte, men jag skulle satsa på en designklassiker som skulle stå sig mer i längden i ert hem?

 15. Hihi, såklart kan du ju inte unna dig två saker – någon måtta får det ju vara. Men drömma kan du ju alltid.

 16. Bordet! Fåtöljen kommer många slå sina tår fördärvade på. Värdelöst med vassa medar som sticker upp. Kram

 17. Upraktisk med svart bord, blir gal av støv og fingermerker, stolen er ikke god å sitte i, men fine er de begge to😊

 18. Poul Kjaerholms fåtölj tycker jag är snygg. Men själv vill jag helst ha en fåtölj med nackstöd. Bordet syns i nästan varenda blogg och heminredningstidning f n, så nog är det inne.

 19. Jag hade sparat pengarna och unnat mig något ännu gottigare (i min mening) lite längre fram. En ägget-fåtölj kanske!

Comments are closed.