FINFINA BORD

.

M å s t e ju bara visa dessa bord som jag hittade nere på den härliga interiörbutiken Midtown (min vän är butikschef där och jag hjälper henne mer än gärna med lite gratis reklam!!) Har letat efter små bord som vi kan ha vid soffan och som man lätt kan ställa åt sidan när det ska dansas/krypas/lekas/spelas spel/göras koja och dessa blev perfekta. Med plats för både ett par glas fredagsvin och chipsskål och godis:)

.

.

.

Så har jag ju bytt ut mattan som jag nämnde och det blev så fint med den gråa silkiga mattan i allrummet! (Mattan är en bit som blev över när de la heltäckningsmattan uppe på vinden) Borden var ett par riktiga fynd kan jag ju tipsa om – det där våningsbordet med speglar kostade 1600 kr och det med grön marmor kostade bara 999 kr (lyktan är också från Midtown om någon undrar och vasen är klassiska Äng)

.

.

.

Mysigt att sitta här en våning upp och titta på film – kanske någon som har ett bra filmtips till ikväll förresten?! (Soffan är från Sweef och det är fåtöljen också)

.

.

.

Tvrummet som ligger i anslutning till vårt sovrum (och här ser man skillnaden på våra olika grå färger på väggarna. I sovrummet har vi lite kallare och mörkare HoP Grey och i tvrummet HoP Greige från Nordsjö)

.

.

Nu blir det prommis ner på stan och Hemmakväll här! Är så godissugen så jag smäller av just nu (är barnsligt förtjust i riktigt smågodis:)

.

.

Önskar er alla en härlig lördag!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “FINFINA BORD

 1. Superfint 🙂
  Trodde det var en heltäckningsmatta i vardagsrummet, men då måste jag fråga – rookie som man är – hur ni fick kanterna så snygga? Fransar de inte? 🙂
  Kram <3

  1. De ser ojämna ut, dvs. Inte gjorda alls. För att de ska se snyggare/jämnare ut och mattan ska få ett riktigt avslut borde kanterna göras av ett proffs. Man kan göra detta hos de flesta professionella heltäckningsfirmor – kanten sys runt i en passande tråd/garn. Detta ger en kant i samma färg och mattan kan inte längre fransa sig eller ge ifrån sig trådar – Dessutom ser det snyggt och prydligt ut.

 2. Jätte snyggt. Hoppas dom får en webshop, så man kan handla utav din vän. Tack för all inspiration som du ger Petra. Trevlig kväll

 3. Åhhh vad snygga bord (och allt annat oxå!) Love på dom, vill ha genast!!! Och smågodis… det och leverpastej saknar jag mest härifrån Usa 🙂 Njut av helgen!!

 4. Supersnygga👌😘 va är det för märke på borden? Synd att de inte har en webbshop😔 Ha en trevlig kväll🤗

 5. Snyggt! Hemmakväll har absolut bästa godiset i Västerås. Går bara inte att köpa liiite. Långfilm på Netflix som heter Skytten, helt ok, hela danska eliten är med.

 6. Apropå filmtips, här blir det ikväll Captain Fantastic, har kollat in trailern och den verkar väldigt fin och tänkvärd. För övrigt, magiskt fint TV-rum, tack för all inspiration och fina tips, har kollat Midtown på Insta och såg att det var webbshop på G, den ska jag kolla in när den är uppe, har tyvärr lite för långt till Västerås själv 🙂

 7. Så snyggt det blev med småborden. Vilka fynd. Vi har också gjort en separat matta av heltäckningsrulle. Har du langetterat kanterna eller bara behållt dem som de är? Trevlig söndagskväll /Anncha

 8. Fint! I din bokhylla ser jag tre små ”hus” i mässing som jag i månader har googlat sönder mig efter och kan inte hitta dem någonstans…!? Vet du möjligtvis varifrån dessa är?

Comments are closed.