HÄR ÄR JAG

.

I´m alive!! Försvann ju där ett par dagar från er bloggisar och jag hade helt enkelt bara lite mycket att göra! Att jobba och samtidigt ha bebis går ju oftast finfint men allt får ju ta sin tid när det finns en liten sådan (och så finns det annat som tar mycket tid och tanke just nu men som jag inte riktigt vill dela med mig av här..) Och min bebis har varit lite kinkig sista dagarna. Eller kinkig och kinkig, han har bara varit väldigt mammig och velat vara nära, mycket mer än han brukar den lilla monkeyn

.

.

.

Och så här ser jag ut idag här på gatan i Småstaden! Eller ganska ofta har jag just den här stilen i olika kombos dvs svart byxa + blus + kofta. Superbekvämt och vardagsfint. Favvobyxorna ovan är från By Malene Birger (alltså dessa är så sköna, smickrande och funkar till nästan allt och detta är mitt andra par av Adiana Pants. Blusen är också By Malene Birger och koftan likaså (fast flera år gammal och skorna är från Rodebjer och har också flera år på nacken) Både blus och byxa är från Modesto (och jag har strl 36 i båda om någon undrar)

.

.

Hjälp vad grått det är idag förresten! Sånt här väder är ju det värsta – värsta vädret och värsta tiden på året, aaah. Och man är ju bara s å trött på mornarna, har ju jättesvårt att komma upp över huvudtaget och samma med skatterna. Men har ni också märkt att det iaf ”vänt” nu?!? När jag hämtar Bea i skolan, strax före tre, så är det ju fortfarande ljust ute och det känns nästan lite vårigt skulle jag påstå haha. Så härligt. En månad kvar ungefär till första vårmånaden – bara att hålla ut liite till:)

.

.

Ha nu en alldeles förträffligt fin lill-lördag vänner!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “HÄR ÄR JAG

 1. Hoppas du kan hjälpa mig😊

  För ett tag sedan hade du en blommig William Morris kudde, bredvid den rutiga i sammet i soffan. Vad heter den? Vet du var jag kan få tag i en likadan? Eller tyg?

 2. Hej
  Har du ändrat texten i bloggen eller är det min dator? Texten är så ljus så jag tycker det är besvärligt att läsa längre texter.
  FINA byxor och jag är Malene Birger-fan, men hur kan de ta nästan 1 800 kr för nylon och polyester? Kanske jag som inte fattar kombon, jag vill helst ha naturmaterial och försöker lära mig att viskos visst är ok och ett naturmaterial.
  Ha det fint och ta en paus när du vill, klart Lilleman ska ha förtur! 🙂
  Käthe

 3. Du är så vacker <3
  Har också en lite mammig bebis här hemma för tillfället så jag vet verkligen vad du menar, haha.
  Kram fina och all kärlek till dig <3

 4. Ställer samma fråga som Amelie,har du ett ”riktigt”jobb?eller är bloggen ditt jobb?

Comments are closed.