VABBING

..

Liten Beabus är krasslig idag! Hostig och blank på ögonen så hon fick stanna hemma från skolan imorse. Jag tände en brasa i vardagsrummet och myste till det med en kuddhög och satte på skön musik så hon kunde ligga där medans Moje sussade och jag fixade med allt som man dagligen måste fixa med (tvätta, diska, torka av osv osv)

.

.

.

Så beställde jag hem lyxig vara-hemma-och-sjuk-lunch! När man är krasslig ska man ju skämmas bort. Bea ville dock bara ha vanilj och ckokladshake. Jag däremot..

.

.

.

åt desto mer. Hur ootroligt gott är det egentligen inte med ett Maxmål?? Min favorit är 1. Creole fries. Detta är min bästa och högst onyttiga snabbmatsfavvo för Creole fries har ju allt – hetta, salthet, crisp, sötma och flott (Kan inte vara bakis utan att få en låda Creole fries haha) 2. Halloumiburgaren. Vi ska ju äta mindre kött och vill man ha ett alternativ på hamburgare så är denna super. PPPPP. Såå god OBS! Ej sponsrad av Max:)

.

.

.

Så det gör jag idag – äter onyttigt och tar hand om liten sjuk skatt! Så planerar jag födelsedagsfirande och födelsedagspresenter – har ju två stycken här hemma som fyller år nästa vecka…

.

.

Önskar er en mysig torsdagskväll!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “VABBING

  1. Alltid lika kul att titta in på din sida. Fantastisk stil o säker smak!
    Min son ska konfirmeras nu i vår. Tänkte på din son som konfirmerades i somras. Jag skulle bli jätte glad för lite tips/idéer på presenter.

Comments are closed.