ELVA ÅR

På köksbordet tidigare ikväll – present till H och kärlekskort och rom och godis! (+ fantastiska fredagsblommor från Mästerblomman med vallmo och syren och anemoner i finfin ny vas från Newport)

.

.

Todeloooo!

.

.

Liten uppdatering så här på fredagskvällen innan Fångarna på fortet! Två av fyra skatter är nu krassliga och vi har hemmamysfredagskväll med lite extra allt för H och jag har minsann vår träffasdag. Hela 11 år sedan då vi möttes en kall januarikväll… Jag  var då ganska så nyskild och hade varit på kvällsbio med en kompis och det fanns absolut inga planer på att träffa någon ny alls. Men så  kom jag hem till en tom villa efter den där bion och kände mig lite ensam och rastlös och gjorde då något som jag aldrig gjort förut – jag gick ut helt själv på nattklubb! Svepte snabbt ett glas rött i köket och tog en taxi ner på stan och tänkte att alltid träffar man väl någon kul man känner haha. Och jag träffade inte bara kul folk utan jag fick en av de roligaste knasigaste kvällarna ever och mötte alltså mannen i mitt liv! Tänk om jag inte fattat det där plötsliga beslutet – då hade jag ju troligtvis missat världens underbaraste  Tänk ändå så det kan gå:)

.

.

Vi ses imorgon girls!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “ELVA ÅR

  1. Så modigt att att gå ut själv. Du var säkert lika snygg då (om inte ännu snyggare då) som nu. YAY

  2. Hej! Måste bara säga tack för färgkoderna på din blogg! Småbarnsfamilj i huvudstan som precis sålt lyan o samtidigt valt färg, kakel etc till huset vi ska flytta in i. Fin grå färg blev det 😊

Comments are closed.