MERAKI

.

På badrumshyllan står lite nytt och fräscht från meraki! Helt nytt märke för mig och det finns så mycket härligt inom hudvård och bad och till riktigt bra priser också Obs! Ej sponsrad av meraki. Även badrumsspegel och borste är från det märket och allt har jag köpt nere på Midtown på Igorgallerian Obs! Ej sponsrad av Midtown heller.

.

.

.

Är så himla nöjd med vårt lilla ytoptimerade badrum btw. Nu är det några år sedan vi renoverade och om vi skulle göra nytt badrum idag så skulle jag gjort det exakt likadant. Tror jag iaf:)

.

.

.

Ska ni kanske renovera erat badrum så tipsar jag om att göra såna här platsbyggda hyllor i väggen! Det har jag haft i två badrum och är både snyggt och väldans praktiskt.

,

,

.

Att ha kranarna på väggen istället för på handfatet är också himla bra – spar på städandet! (Kranen blir aldrig nedstänkt och inget tvålkladd runt om. Vår kran och dusch kommer från Tapwell)

.

.

.

Ett annat tips är inbyggt stort badrumsskåp! I vårt ryms verkligen a l l t. Rengöringsmedel och alla krämer och eltandborstar på laddning och hårtork osv osv. Sen är mosaik på golvet en riktig höjdare (Vårat är i marmor från Fired & Earth) Aldrig halt och inte alls svårt att hålla rent som vissa varnade för. Bara att ha en riktigt bra borste och skrubba det ibland:) Handfat och toalett är från Duravit, handdukstork Sanova och lampor från Flos.

.

.

Nu ska syster P gå ronden här! (Förkylningen fortsätter tråkigt nog och Moje och Bea kraxar som bara den)

.

.

Önskar er alla en härlig lördagskväll!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “MERAKI

 1. Hej. Du är såååååå inspirerande men skulle bara vara snäppet bättre om du skrev om ekologiska produkter. . Läs på lite om det och hur det påverkar barnen veta!

 2. Så himla snyggt! Måste fråga om du använder något medel när du skrubbar mosaiken?

 3. Underbart badrum men jag har blivit varnad för att marmor är känsligt. Impregnerar du?

  1. I badrum är det supersoft med marmor! Detta är mitt andra badrum med marmorgolv och det är inga problem. Marmor är superkänsligt för syra typ ättika, citron, vin etc och det har man ju inte när man duschar:)

 4. Tack snälla för svar och pepp! Konstigt att kakelförsäljaren säger motsatsen!

 5. Hej! Fint badrum! Har ni kvar eran goa hund? Har inte sett honom på länge. Mvh Pedra

 6. Hei

  Lurte på om du kunne si hvilke model du har på håndvasken og stativet du har tll?

 7. Åh vilka superfina handdukar! Undrar vart de kommer ifrån, håller just nu på att leta handdukar för fullt! 🙂

Comments are closed.