VART TOG DAGEN VÄGEN?

.

Dags att nana! Bebis är nybadad, har fått lena kvällsvällingen i magen och pyren är på<3

.

.

Bonsoir raringar!

.

.

Så var det tydligen kväll igen – redan!! Vissa dagar går ju bara för fort!! Det är ju ljust så länge nu att man liksom missar att klockan tickar på. Men härligt är det, ljuset, och jag älskar verkligen den där första vårkänslan som drabbade mig idag när jag var ute en sväng. Barmarken och grusljudet under skorna och den där lite varmare vinden och soolen. Bara ett par veckor kvar till mars, v å rmånaden, mars, hur lovely är inte det när man tänker efter?:)

.

Nu ska här lagas köttfärssås och spagetti till ett gäng hungriga skatter!

..

Önskar er en fin lill-lördagskväll!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “VART TOG DAGEN VÄGEN?

  1. Hej!
    Väntar mitt första barn och måste fråga dig.. hur funkar det att ha skötbordet i barnets rum och inte i badrummet? Är lite rädd att det ska hända olyckor och hamna, du vet vad, lite överallt i rummet om man har otur..
    Vore så tacksam för svar!!

  2. Åh! Men hur fint?Hur fixade du toppskivan till skötbädden? Antar stt det är en hemnesbyrå på bilden. Har en likadan men känner att jag vill ha större toppskiva (som
    Den på bild) då bebis är så rörlig på sistone. Tacksam för svar!

Comments are closed.