FILMTIPSET!

.

.

Tjingeling måndagskväll!

.

.

Igår var jag ju så sugen att kika på en spännande thriller och fick då, av en söt läsare, tipset om The girl on the train! Jag lyssnade på just den boken som ljudbok av Paula Hawkins i somras och tyckte den var s å bra så när jag fick reda på att den också nu finns som hyrfilm så blev jag eld och lågor förstås..

.

.

.

.

”Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag spenderar hon sin dagliga pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar varje dag. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt..”

.

.

Mycket tåg blir det och mycket bra var filmen! Emily Blunt är helt fantastisk som olyckliga Rachel och jag ger Girl on the train, eller Kvinnan på tåget som den ju heter på svenska, PPPP.

.

.

Nu – snabbt middagsfix till ett gäng skatter som verkar hungriga som vargar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “FILMTIPSET!

  1. Ååå, har bara läst boken!! Vart hyrde du filmen?? Den ska jag kika på en kväll/dag när jag orkar 👌🏻🙏🏻
    Kram,
    Anneli

  2. Vart hittar jag filmen? Vi hittade den bara på Viaplay som köpfilm för 139 kr 😮

Comments are closed.