COOLA SNEAKERS


 

 

 
 

 

Något nytt står i Mojes hylla i väntan på värmen… (och under hyllan till vänster står en söt liten pall som fina storebror gjort till lillebror i slöjden<3)

.

..

Bonjour!

.

.

KLART man vill ha nya fräscha coola vårsneakers som resten av la familia, även om man bara är 10 månader. Hittade så himla söta hos Mini Rodini som gjort ett par Stan Smith i babymodell av återvunnet material så nu står de där i hans hylla och väntar på liite varmare väder..Det snöar nämligen i vår Småstad idag igen så snälla vår – bestäm dig för att stanna någongång! V i vill ha s o l och sitta ute och njuta av värmen på något fik och äta årets första strutglass och ta en sväng till lekparken i vårjackan, okej? Då säger vi så.

..

KRAM & ha en fin fortsättning på dagen!

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “COOLA SNEAKERS

  1. Det snöade här i Uppsala hela förmiddagen också, men nu är det soligt och vårigt! blir ju förvirrad för mindre… :0

Comments are closed.