YES!

 

.

Min Lolo vid sitt (Ikea)skrivbord

.

.

.

God kväll vänner!

.

.

Hoppas ni mår fint!?

.

.Här i Småstaden är det bara bra och jag har precis plockat av resterna efter en sen middag från middagsbordet. Onsdagskvällar är verkligen stora aktivitetskvällen hos oss då alla tre ska iväg på sitt men som tur är så är det iaf inte exakt samtidigt. Vi får alltid äta onsdagsmiddag lite ”emellan” passen så att alla får i sig den i tid. Tycker annars att det är så viktigt att äta middagen tillsammans med hela familjen så ofta det bara går, det är lite helig tid för mig då vi bara ska mysa och umgås (och inte tjafsa! Jag tolererar inget syskongnabb vid matbordet – när vi äter ska det vara trevligt basta. Eller vara roligt och tjo och tjim. Är nog en ganska sträng mamma på just den punkten:)

.

.

.

.

Måste ju bara visa er, och tipsa om, denna söta vägglampa som Lolo fick i present ikväll. En rosa neonskylt från Lagerhaus där det står Yes i knallrosa (nej jag är inte sponsrad av Lagerhaus även om man kanske kan tro det pga av mina ständiga Lagerhaushyllningar:)

.

..

.

..

Nu ska jag strax hämta på träning här och sen så blir det ett nytt avsnitt av Designated Surviver! (MYCKET bra serie på Netflix, ännu ett tips)

.

.

.

Öankar er alla en mysig kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “YES!

  1. Å, ser precis en perfekt present till min dotter på bilden 😀 ett Eifeltorn! Har lovat henne en resa till Paris när hon slutar 9.an , men i motprestation ska hon varken röka eller snusa 😄 sååå, tips på vart man kan köpa detta?
    Kram J

  2. Yes! Vilken snygging till lampa/skylt!
    Hur satte ni upp den? Två skruv i väggen? Mer än gärna en närbild!
    Klurar på i vilka bokstäver jag ska hänga i….;) kram

Comments are closed.