VÅRFIXAR


.

Mitt casa idag! Solen stråålar verkligen från en klarblå himmel och jag passade på att städa lite på gården när bebis sov sin efter-lunchen-lur i vagnen. Krattade och sopade och tog bort alla torra löv i rabatterna (Nu är bara gräsmattan kvar att räfsa – det  tråkigaste trädgårdsjobbet.. )

.

.


 

.Bloggerska med räfsan i högsta hugg! Jacka + stövlar Barbour, jeans Custommade, halsduk By MB och solisar Ray Ban.

.

..

.

Här i vår mälarstad har inte våren kommit s å långt än och i rabatterna är tulpanlökarna på väg upp men det är bara snödropparna som börjat blomma. Längtar tills att alla rabatter är fyllda av olika vackratulpaner och krokusar och hyacinter..

.

.

.

Och bästa svärmor och svärfar har kommit hem från Thailand och då är det verkligen vår på riktigt! Och så kommer de förbi med en Croc Pot bara så där<3 Åh vad jag ivrig att prova denna ”slökokare”. Är det kanske någon av er söta läsare som har en sådan och kanske också ett riktigt bra favvorecept att tipsa om så gör jättegärna det:)

.

.

.

Nu ska jag kila ner på stan en sväng (måste visst skaffa lära-gå-skor till en liten ivrig prins) men vi ses snaar igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “VÅRFIXAR

  1. Har haft en crockpot i flera år, men måste erkänna att jag är lite dålig på att använda den, trots att den är så bra! Perfekt eftersom man kan lämna huset och maten klarar sig själv. All pulled mat är toppen att göra i denna. Världens snabbaste recept kan va, lite samma ide som ditt laxrecept, kycklingfileer, santa marias taco kryddor och en burk salsa, 4h på high el 6h på low, dra sen köttet med gaffel och servera med ris och grönsaker, eller i wraps! Supergott!

  2. Det känns som både ”Bambi blogg” och ”56 kilo” ger ganska mycket tips och recept på just croc pot…. Kika in där för tips!

Comments are closed.