SOMMARKONSERT

 

.

Todeloooo Fredag!

.

.

Igår kväll var det ju vårkonsert på Beas fina skola! Det ettapluttarna som hade repeterat in alla Majas Bokstavssånger (Bea sjöng låten C) och läste dikter och de var så söta och duktiga så man jag nästan blev lite rörd. Klassen har en så fantastisk fröken som  är ordentligt musikalisk och det är verkligen övning som gäller inför alla skolans musikuppträdanden och ordning och reda i leden! Så klart kunde jag inte ta några bilder från denna konsert men jag passade på att ta ett par pics på lilla Bea efteråt på skolgården..

.
.

.

Skolan går i är egentligen en gammal sekelskiftesvilla (tror det lilla rosa minislottet med tinnar och torn tom var ”sommarhus” från början) och ligger så fint med utsikt över Mälaren. Kan nog vara Sveriges sötaste lågstadieskola! Bea var vårigt klädd i ny klänning och glitterstrunmpbyxor från Molo (Funna på MoS) sneakers från Adidias och fuskpäls.

.

.

 

.

Sen gick vi, tillsammans med svärmor och svärfar som också ville uppleva vårkonsert, den lilla prommisen tillbaka upp på kullen och hem till oss!

.

.

Idag ska det jobbas och tränas och sen blir det en tur till Ica Maxi för att köpa mumsig mat inför kvällens middag!

.

.

Önskar er alla en f a b fredag!

.

.

KRAM

.

.

.

 

5 kommentarer till “SOMMARKONSERT

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg