HÄXAN & JAG

,

Som jag nämnt flera gånger tidigare så är jag ett riktigt fan av ljudböcker. Tycker bara det är så mysigt och avkopplande att trycka igång och lyssna på en spännande roman! Just nu är det Camilla Läckbergs nya Häxan på Nextory som går och det passar ju extra lägligt i dessa påsktider. Det är Katarina Ewerlöv som läser denna deckare och hennes röst är bara s å skön. Häxan är en fortsättning i Fjällbackaserien om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström och handlar om en försvunnen liten flicka och eventuella samband med en liknande händelse då en flicka mördades på samma gård …

.,.

.


 

.

 Så så här tillbringar jag alltså Annandag påsk! Liggandes i soffan med en stor godisskål i knät (med bla Anthon Bergs lakritsägg – smäller av så goda) och i tankarna borta i ett ruggigt Fjällbacka...

.

Är ni också sugna på att testa på ljudböcker så kan jag i samarbete med Nextory tipsaom att ni just nu får lyssna gratis i hela 30 dagar om ni anger koden Houseofphilia! Så himla bra och erbjudandet hittar ni här.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “HÄXAN & JAG

  1. Hej!
    Ny läsare här så ställer förmodligen en fråga du svarat på flera gånger..
    Vad är det för färg väggarna är målade med?
    Tack!

  2. Hej!
    De där jeansen är så snygga med “cutten på vid vristen – har bara sett dem på pinterest. Var kommer de ifrån?

Comments are closed.