BEJBI HAR BÖRJAT FÖRSÖKA GÅ

.

Wow, ibland är det bara så häftigt och b r a att man ofta (som bloggare) har kameran i beredskap! Som när jag tog picset ovan ikväll, Mojes allra första stapplande små ytterst söta steg i jamasen. Naaw. Plötsligt bara släppte han taget om tvbänken och skulle nog försöka ge sig på stora tunga kameran som jag höll i istället haha (Mycket intressant med allt teknik just nu!) Lilla älskade prins<3

.

Nu ska jag kika på nytt avsnitt av Skam här! (Gissar att mina stora skatter kanske gör detsamma på sina rum men de skulle nog göra vad som helst hellre än att behöva se denna ungdomsserie tillsammans med mamsen. Ungefär som om man hade sett Bullen och de där brevfilmerna med sina föräldrar *pinsamt*)

.

.

Ha en mysig måndagskväll så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “BEJBI HAR BÖRJAT FÖRSÖKA GÅ

  1. Hahaha! Bullens brevfilmer! Vilka minnen! Kan bara hålla med. Så typiskt att mamma och pappa parkerade sig framför TV:n just då…så pinsamt!

Comments are closed.