PÅ ARMEN PÅ HALVA FAMILJEN

.

Tänkte jag skulle visa min favvokombo när det gäller armband just nu idag! Är nog mest en armbandsmänniska tror jag. Eller armband och örhängen är mina bästa smycken (när det gäller ringar så har jag nästan alltid bara min förlovningsring och min vigselring på mig. De älskar jag. Så klart:)

.

.

 

.

Har tidigare visat Sister Powerarmbandet från Syster P (det i svart/guld som är stöd för Barnfonden) och när jag var och hälsade på hos vännen M på Midtown förra veckan så hittade jag två perfekta armband från Bud to Rose att ha till det. Ett lite coolt flätat och ett till stelt lite somrigt med vita stenar. Mmm. Så snyggt till det mesta i vår och sommargarderoben (Blir ju extra fint när man är lite solbränd sen också)

.

.

.

.

Så måste jag ju bara visa Moje och H´s matchande armband. Men jag döör ju så sött. H har nästan alltid ett pärlat armband på sig till vardags (så läckert när det sticker fram ett sådant ur strikta kavajarmen:) Moje får bara ha på sig sitt lilla under uppsikt nu (han stoppar ju precis allt i munnen!)

.

.

 

.

Dessa armband som Moje fick i dopgåva i höstas är faktiskt också riktigt fina charityarmband från Syster P men med stöd för Min stora Dag.

.

.

,

Åh just nu är den röda tiden i månaden då man inte är på ”topp” så att säga. Oh my, jag trodde jag nästan skull förblöda imorse (får man skriva sånt?:S) Blev liksom 10 ggr värre efter 4:e barnet. Gissar att jag inte är ensam med detta eller hur girls. Såå segt. Usch och fy.

.

.

Nu ska H åka och köpa lite libanesisk Meze till middag och sen blir det soffhägn och filmtajm (Tror det kan vara dags för en läskig skräckis, känns som det är lite ”passande” just nu haha! Evighet sen jag såg någon men jag funderar på Conjuring 2 – någon som vågat se den??:S)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “PÅ ARMEN PÅ HALVA FAMILJEN

 1. Usch ja det har blivit värre efter varje barn och ju äldre jag blivit. Skulle kunna öppna egen blodgivningscentral när det är som värst.

 2. Här kommer rapport från nästa Camilla. Fyra barn här med, har hunnit bli 54 år och blöder fortfarande…

 3. Detta får mig att tänka på din lillebrors ord om oss kvinnor ”jag litar inte på nånting som blöder och blöder i en vecka utan att dö”.

 4. Snygg kombo av armband. Varifrån och vilket märke är det tredje armbandet? Det med ”plupparna” runt om.

 5. Det är min farhåga nu efter tredje förlossningen – jag orkar inte ha mens igen, haha.
  Någon skrev hormonspiral – det ska absolut övervägas!
  Fina armband 🙂
  Stor kram <3

 6. Jag tycker det blivit värre med åren, är över 40 nu och har det värre och då var det inte lite innan. Har bara ett barn och han 15. Hormonspiral funkar inte på alla men många. Jag blödde ändå och tom ännu värre varje dag i två år innan den togs ut igen. Ja det är inget rolig grej det där vi tjejer dras med. Fyyy!
  Kram

 7. Jag försökte ALLT möjligt men fick hjälp av en näringsterapeut, åt bla ayurvediska örter. GOSH vad skönt det var.Sen ska man komma ihåg att blod ser alltid mer ut än vad det är. En matsked blod på ett lakan eller en binda ser myyyycket ut..

  1. En matsked blod kan tyvärr inte överfylla en hel nattbinda… så trött på eländet.

 8. Så himla söta armband! <3 (tyckte förresten inte att någon av Conjuring-filmerna var speciellt läskiga…) ^^
  kram
  Emma

 9. Jag tycker med det är ruggigt snyggt med armband på män sådär som du beskriver. 👌🏻 säger som flera andra här: hormonspiral! 🙌🏻🙌🏻

 10. Oh no! Jag har p-stav och blöder pyttelite, 1-2 dagar Max / månad. Så jag är ”nöjd”. Är ändå glad att det kommer ”något” varje månad trots staven.. kroppen är finurlig!
  Jättefina armband!!! Kram

 11. Man får verkligen skriva det!!! Tack för att du delar med dig av högt och lågt.
  Själv har jag fått en helt ofattbar PMS efter att ha fött två barn. Arg, nedstämd, dåligt tålamod osv osv. MEN det har blivit bättre sedan jag börjat äta magnesium och Omega-6.

 12. Testat menskopp? Efter min första graviditet köpte jag en och nu när jag är inne på min andra graviditet längtar jag efter mensen så att jag får använda koppen igen 😉 Nästan iaf, haha. Rekommenderar verkligen att iaf ge den en chans. (man kan gärna komplettera med trosskydd tills man får till insättningenstekniken) Man känner sig inte alls sådär ”mensig” som man kan göra med binda/tampong och jag glömmer faktiskt nästan bort att jag har mens! Man tömmer den ca två ggr/dag och sover till och med med den. Köp en till din dotter också! Min är från Belladot som finns att köpa både på Oxbackens apotek och nätet. Det överlägset bästa jag har köpt för mitt eget välbefinnande!! Helt frälst är jag 😀

Comments are closed.