NATURLIGT ONATURLIGT

.

.

Hej mina vänner!

.

.

OJ vad den här fredagen gick fort (torsdagen dvs igår kan vi ju mest bara glömma. Mådde inte tip-top direkt och därför inget inlägg – sorry!) Är just nu hemma själv med alla kiddos då min honey har åkt bort till Köpenhamn för att ”roa sig med sitt herrklubbsgang” över helgen – låter ju lite spännande om man tänker efter:) Själv har jag denna fredag jobbat och tränat och även varit på behandlingar på Småstadens nya lyxiga klinik! Så härligt. Blivit stucken både här och där och ovan ser ni mig direkt efter den ”omgång” och lite så där lagom fredagsmysigmosig (utan något smink alls) Känns s å bra och vill ni veta vad jag gjort och var jag varit så får ni läsa imorgon! Nu ska jag se på film med mina stora älsklingsskatter och med en enorm skål med smörpopcorn:)

.

.

Ha nu en supermysig fredagskväll tjejer!

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “NATURLIGT ONATURLIGT

  1. Ser fram mot kommande inlägg. Jag blir iaf inspirerad av det 🙂
    Längtar själv tills min graviditet är slut och amningen avklarad så att jag kan sticka mig lite här och där 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg