SPRING I SMÅSTADEN

.

Full f a r t nere i hamnen!

.

.

.

Bonsoir!

.

.

Imorse vaknade vi av det ”hojtades” nere från city! Eftersom vi bor mitt i stan så hör vi alla cityljud – Domkyrkans klockor, Stadshuset klockor, Centralstationens utrop av avgångar, Mälarbåtarnas tutande på sommaren och div aktiviteter som konserter eller som idag – Mälarmaraton och allt jippo runt det (fast det lät mest som en bönuppropare i en minaret som skrek!)

.

Home alone med hela barnaskaran bestämde jag mig för att vi också skulle ut och springa och röra på oss i blåsten! Tog samma väg som löparna (ja inte lika långt så klart, bara en pyttebit av sträckan vid vattnet:)

.

.

 

 
 

 

.

Skatterna var så duktiga och sprang på och hade massor med energi!

.

.

 

 

 

 

.

Efter ett tag så tyckte vi att vi hade varit tillräckligt sportiga och snabba och gick till hamnkrogen Kajen (Eller Kajplats 9 som det heter) och smörjde kråset i Saluhallen i våra träningskläder! Så kan det bli men vår supertrevliga servitör intygade att det gick hur bra som helst. Moje var dock inte riktigt på sitt vanliga solskenshumör och blev sur för att han inte fick smaka av råbiffen (han ä l s k a r mat den lilla livsnjutaren och jag fick muta med strips..) Jag blev själv på extra solskenshumör när två söta tjejer vid bordet bredvid oss upplyste mig om att jag har jättefina och jätteduktiga barn när vi skulle gå! Tänk vad såna bjussiga kommentarer är härliga ändå och jag blev direkt supermallig och så gjorde vi familjegruppkram och high five på det (och jag bad älsklingarna om ursäkt att jag tjatar på dem ibland men jag tycker det är s å viktigt med uppförande, hyfs och artighet)

.

.

 

.

.

Sen gick vi hemåt och passerade Mål men då hade alla också gått hem:)

.

.

.

Det var lite från vår dag! Hoppsan har en riktigt mysig kväll nu så ses vi imorgon<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “SPRING I SMÅSTADEN

  1. Sååå häääärligt å så perfekt! Mysigt!
    Här är det nystädad och mannen är bortrest, njuuuuuter av egentiden som det ger 🙂
    Ha en toppenfin söndag, imorrn ska jag sova ut, lääänge 🙂 sen blir det långfrukost och en härlig promenad i skogen som ligger utanför knuten 🙂 tyst och stilla bara njuta av vattnet och dofterna i skogen.
    / Å

Comments are closed.