FREDAGSKÄNSLAN

.

Bea i vardagsrumssoffan denna fredagskväll! Hyffsat avspänd och redo att ta helg:)

.

..

.

.

.

Nya magiskt vackra och maffigt höga ljusstakar från Newport brinner i fönstret mot gatan – made by unga framgångsrika designen Niklas Liljeblad (som driver företaget Vallonmässing, ser ut som en grekisk gud och även designar för Svenskt Tenn om ni vill veta. Love it!)

.

.

.

En annan grekisk-gud-kopia:) Såå mysigt att ha honey hemma denna fredag! Gott att äta och gott att dricka och typ hundra kyssar till det<3

.

.

Riktigt soft fredagsmyskväll här hos oss i Småstaden alltså! Godis, glass, goda ostar och Let´s Dance. Helgen kommer gå i ett med ex antal dansakter på Konserthuset för Bea och Lolo (lördag, söndag och måndag) och det är något pirriga smånervösa danstjejer här hemma så det gäller att ladda lite:)

.

.

Ha en riktigt härlig kväll nu vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “FREDAGSKÄNSLAN

  1. Idag har det blivit storstädning i uterummet och lite trädgårdsfix😊I kväll ska jag prova pasta receptet som din H brukar laga. Trevlig helg! Kram till Dig

  2. Alltså du är makalös !!! du har sådan otrolig känsla för stil och design så man blir knäsvag, det är inte undra på att så fort du köper eller lägger upp en bild så kopierar alla din stil, du är en fin och stor förebild Petra i heminredning ! imponerande !!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg