KAFFESTUND INNE PÅ KONTORET

.

Favvokeramik från Gotland – även i Normandie!

.

.

 

.

Inne på kontoret här på Shamrock Inn står en hel del av mina föräldrars gamla möbler som dessa klassiska Pernillafåtöljer från Dux. De fanns i mitt barndomshem i Stockholm och jag minns att de var så roliga att snurra runt-runt i (jag var väl 4-5 år då:) Fortfarande härliga att sitta och snurra ett varv i och dricka morgonkaffe no 2 när Moje somnat! (Min svart-vit-randiga pyjamas är ett fynd från Lindex om någon undrar över den)

.

.

.

Bang & Olufsen högtalaren som står för musiken här! Väldigt mycket ljud i den där lilla saken och det som spelas mest just nu är fransk caféjazz, Poolside, svenska topplistan och nostalgihits från 80-talet (Typ Roxy Music och Lionel Richie:)

.

.

.

Alltid matcha din pyjamas (och högtalare) med snyggelisnyggt ajfånskal – från By Malene Birger (spons/samarbete Modesto)

.

.

.

Idag på morgonen har vi vinkat hej då till mina fina svärföräldrar och nu ska vi göra något så spännande som att åka till…Ikea haha! Lite småsaker som måste införskaffas till vårt franska hus (lakan och sånt där) och var gör man det bättre än där liksom. Tror vi ska lyxa till det med lite svensk lunch när vi ändå är där:)

.

.

Önskar er en härlig sommartisdag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “KAFFESTUND INNE PÅ KONTORET

 1. Ja det är lite roligt att besöka IKEA på annan ort, har testat det i Pisa och Newark – som hemma fast ändå inte 😊. Ha en fortsatt fin vistelse i frankernas uuuuunderbara land. Älskar verkligen Frankrike 🇫🇷🇫🇷🇫🇷. Kram cicci i Linköping

 2. Va gött ni har det Petra! Otroligt vackert ställe, vilken lycka att ha såna pärlor som detta och Gotland att semestra på 🙂
  Jag går på semester på fredag och vi funderar på vilka utflykter vi ska göra, ska bli sååå skönt!
  Kram & ha en fortsatt fin semester 🙂
  Catta

 3. Ikeas lakan är väldigt bra och prisvärda! Roligt att du visar lite fler rum från the inn!

 4. Hej, tänkte höra med dig om den svarta kjolen ifrån MB , är den sval så man kan ha den i varmare länder? Är den väldigt stor i storlek? Tack på förhand😊 Kram

  1. Den är i tunn trikå så det fungerar nog bra och ja den ganska rymlig så 1 strl mindre än du brukar om du är osäker:)

Comments are closed.