VÄLKOMNA BLOGGISAR

Hurra – i helgen är det härligt lördagsmingel och event på bästa butiken Midtown här i Västerås!  Jag kommer att vara där och inte minst Simon Sköld kommer att vara där tillsammans med mig och det vore s å roligt om ni goa läsare också vill komma! Mellan 12.00-15.30 visar Simon sin nya exklusiva limited-edition-klocka för svenska klockmärket Lecharl. Det kommer vara finfina erbjudanden i denna underbara interiörbutik som ligger i Igorgallerian en våning upp och Midtown bjuder på tilltugg. Det kommer även vara tävlingar och andra överraskningar så missa nu inte detta!

.

.

.

Hoppas vi ses!!!:)

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “VÄLKOMNA BLOGGISAR

  1. Grundaren av LeCharl är en vän till mig och han berättade om den här helgen och att du och Simon skulle vara där. Tyvärr gick tiden lite för snabbt och jag hann aldrig boka in den… Vi skyller på semestern 😉 Hoppas ni får det superkul!
    Kram <3

Comments are closed.