LECHARL


 

.

Idag har jag bla hängt med dessa trevliga gentlemans! Simon Sköld som många av er vet vem det är är ju stenhård Mma-fighter och faktiskt en mycket mjuk och go sådan. Dessutom designer av en ny b l å herrklocka från Lecharl som är såå snygg ”så att klockorna stannar”. Killen till höger är agent för Lecharl och alltså såå fina klockor de gör, svenska sådana med riktigt hög kvalité. Älskar verkligen min svarta och har den jämnt! En kul och mysig dag nere på Midtownbutiken blev det då jag lärde mig lite myt om stenhård fight känns och hur ont en tatuering på vaden egentligen gör i jämförelse..

.

Tack för idag Midtown, Lecharls & Christoffers mat

.

Ha nu en mysig kväll (det ska jag ha!) så ses vi imorgon girls!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “LECHARL

    1. Märker alltid ut om ett inlägg innehåller reklam. I detta fall kanske det kan uppfattas som reklam men jag har inte fått någon som helst ersättning för det här inlägget.

    1. Den är från second female 🙂 har en likadan… som jag köpt på countrydreams.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg