VÄRSTA BÄSTA ERBJUDANDET

ANNONS

.

Gillar ni märket By Malene Birger? DET gör jag och det har ni nog inte missat. Älskat typ allt från dem sedan ja vad är det – 12 år tillbaka? Köpte då min första klänning och cardigan från märket när jag skulle på någon fest minns jag och kände mig s å glammig och ja jag skulle kunna haft exakt samma outfit idag – tidlös design helt enkelt (Till skillnad från mycket annat man dressat sig med genom åren:).

.

.

Mina senaste älsklingar, som fick följa med på en kompisträff nere på Hatten igår, är i höstens absolut största modefärg RÖTT. Det kan vara knallrött, rostrött eller vinrött och gärna i kombo! Dessa klackar från By Malene Birger, Paxilov heels, har jag i svart mocka också och de är ju bara de skönaste och funkar alltid.

.

.

.

Och nu kommer det bästa… Håll i er alltså…

.

.

Idag har ni 20% på ALLT från By Malene Birger inne hos Modesto!!! Höstnyheter och tuttifrutti som snyggbyxan Adanis som jag har själv (otroligt smickrande då den håller in och tightar till) och kabinväskor och lyxiga blusar och gosiga halsdukar osv osv.

.

Använd bara koden HOUSE i kassan så dras 20% av direkt!

.

.

HAPPY SHOPPING GIRLS

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “VÄRSTA BÄSTA ERBJUDANDET

  1. Var du 12 år 2003? 😀 Hursomhelst så älskar jag också MB! Har paxilow i 3 färger, nu blir jag sugen att slå till på de röda också, tack för tipset!
    Kram Maria

  2. Super härligt erbjudande! Hur är halsduken i färgen? Vinröd el mer röd? Svårt m färgen på bilden men ser sjukt fin ut!

  3. God morgon. Sitter här med Jobbångest efter sju härliga veckors ledighet. Tänker att jag måste ha ”feelgood” och besöker målmedvetet din blogg för detta. Möter de läckraste skorna och feelgood-bilder till tusen. Tack.

  4. Här finns en till malene birger lover😍Bara älskar allt från märket✨fina skor 👌🏻

  5. Såklart du gillar det märket, ”småstadsfolk” brukar gilla det märket, samt OddMolly, dessa märken som i Stockholm anses som megatöntiga.

Comments are closed.