ÄLSKAR KAKOR

 

ANNONS

.


 

.

W.O.W vilket himla härligt sockersött bud det kom hem till mig!

.

.

.

Todelooo sweeties!

.

.

Vet ni – jag har fått en så rolig liten utmaning och den kom tillsammans med budet ni ser ovan! Den går ut på att jag ska komma på en liten god och enkel fika med hjälp av Gilles klassiska och supergoda kakor. I hela 50 år har Gille tillverkat sina populära svenska småkakor det firar de genom att uppmana oss som gillar kakor att vara kreativa och skapa egna Gilledesserter!

.

.

.

 

 


.

Jag fick ett helt gäng med kakor och tillbehör till att göra något riktigt smaskigt sockersött med till skatterna – får se vad jag hittar på..

.

.

Och vet ni – ni kan också vara lite småkreativa och då tävla om massor av kakor till hela familjen! En årsförbrukning av Gillekakor till ett värde av ca 5000 kronor samt ett rosa JellyBean kakfat, 2-10:e pris JellyBean kakfat, 11-20:e pris Gille jubileumskakburk, 21-50:e pris är digitala värdecheckar. För att vara med ska du lägga upp ditt recept med bild på Instagram och hashtagga med #gillekakor (Det ska så klart vara Gillakakor med i receptet:) Du får tävla hur många gånger du vill. Tävlingen börjar den 21 augusti och pågår till och med den 2 oktober (En jury kommer att utse vinnarna)

.

.

Ha nu en fortsatt härlig måndag alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “ÄLSKAR KAKOR

 1. Ååh havreflarn 4 lajf! <3
  Får man förresten önska ett framtida inlägg – vore kul att veta vad för kamera/utrustning osv. du använder till dina fina bilder? 🙂
  (om du inte skrivit det tidigare förstås som jag missat??)
  kram
  Emma

 2. Nej tack! Har tagit mig ur ett kakmissbruk & vill inte tillbaka… Bakar själv med bra ingredienser då jag & familjen är sugen : )

 3. Vilket smarrigt samarbete! Jag älskar när man kör förbi Örkelljunga på E4an och plötsligt kör in i ett vaniljdoftande kakmoln när vinden ligger på från Gille-fabriken!

Comments are closed.