TOKIG I GULLIGA GREJJER

.

Åh vad mycket s ö t t det finns numera till små barn – det är ju bara så himla himla roligt att shoppa fina leksaker! Vet ju att den perioden går över så det gäller att passa på (Inte riktigt lika kul att köpa den 13:e ”Fidgetspinnern” om man säger så) Hittade en så söt ask åt Moje nere på Newport som jag inte kunde motstå.

 
 

.

Med en egen tandfé i, naaaw. Nu är han ju iofs mest i fasen att f å tänder – herregud han har säkert 6 på gång samtidigt lillplutten.

.

.

 

.

På skötbordet sitter Mojes  fula favvogosedjur. Han är helt kär i Herr Dino! Vi har gett honom ex antal utsöta mjuka gosekaniner och apor och fluffiga fluffhundar men inget dög och så plötsligt så valde han själv en oformlig klump till dinousarie i mörkgrönt linne i en butik ute på Erikslund (Om någon undrar så är den från Maileg. FAKTISKT:)

.

.

.

Och Mojes fina planetmobil kanske någon minns? Den är numera ett trassel som jag ska ta tag i någon dag och försöka rädda. Moje gjorde en manöver på skötbordet och sen så var  det slut på det solsystemet. Nu har han en tjusig liten sak över bordet med bara en planet som han aaldrig kommer nå hehe

.

.

.

.

Älskar Maurits rum och den där Cole & Sontapeten (som jag sett att både Katrin Z och Isabella L också har sina barnrum minsann) Och apropå det så har jag ju faktiskt  ett par rullar över av denna tjusiga tapet om någon är sugen att köpa! Har fler babygrejer i finfint skick till salu som babyskyddet till bilen och babysitter och lite annat. Kanske skulle ha en babybloppis?:)

.

.

.

Ha nu en mysig kväll raringar!

.

.

KRAM & GOD NATT

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “TOKIG I GULLIGA GREJJER

 1. Yeye, barnbloppis va kul! Jag vinkar för en gåstol om du har någon som ligger och skräpar. Tapeten är förövrigt så himla himla fin! Kram på dig!

 2. Ja vad kul med babybloppis! Med första barnet i magen är det ju en del som behövs .. 🙂
  Följt din blogg i flera år men första gången jag kommenterar, du verkar så härlig och har ett helt fantastiskt hem.
  Kram!

 3. Halloj! Härlig blogg du har. Köper gärna de tapetrullar du har över. Maila mig gärna.
  Mvh Melissa

 4. Om inte redan någon köpt tapeterna så kan jag vara intresserad och kan hämta i v-ås. Vad ska du ha för dom? 🙂

 5. Jag köper gärna Mojjes kläder i storlek 80!
  Maila mig gärna vad du vill ha för ett klädpaket!
  Kram!

 6. Ååå skrev till dig före sommaren och undrade om du var sugen på att sälja lite baby saker är jätteintresserad till lillebror som är 3 veckor nu ☺ baby sitsen till matstolen och livly kläder 😉 om de är nå du vill sälja och annat också.
  Bor 5 min från dig så kan hämta.
  Mvh angelica

 7. Hej! Skrev till dig på insta också, men slänger iväg även här 🙂 Är intresserad av Stokke babysits samt säkert en hel del kläder också. Bor jättenära och är föräldraledig så har inga problem med att komma och hämta när som helst 🙂
  Maila mig gärna!

Comments are closed.