NEXTORY FÖR HELA FAMILIA

ANNONS


.

.

Gymnasisten och jag hänger i vardagsrummet med varsin bok! Båda gillar vi att läsa och eftersom jag har Nextstory kan jag numera också d e l a med mig av ”mitt” bibliotek! Nextory är nu de första med denna suveräna tjänst, familjeabonnemang, så nu är det bara för alla att frossa i roliga barnböcker och tonårsromaner och deckare. Eller romaner som jag gärna lyssnar på – just nu En brasiliansk med Svans som är en debutroman av Eva Rosengren där man får följa huvudpersonen Marilyns liv i Göteborg och hennes utveckling. Rekommenderas! (Det finns en egen profil som är för barnen så därför kan de inte se vilka böcker j a g väljer att läsa..:)

.

.

Just nu har Nextory ett riktigt fint erbjudande där ni får prova på och lyssna/läsa 30 dagar gratis! Detta erbjudande gäller endast nya medlemmar och går att säga upp när som helst. Använd koden Houseofphilia och ni registrerar er här.

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “NEXTORY FÖR HELA FAMILIA

  1. Åh vad fina ringar du har på dig på högerhanden. Var kommer de ifrån? Kram

  2. Av de åtta senaste inläggen är det bara två som inte är spons el reklam. Förstår om det måste vara med, men lite orimligt mycket tycker jag.

    1. Fast det står ju tydligt vilken typ av inlägg det är, så då kan en ju själv välja om en vill läsa inlägget eller ej. 😊 Allt gott – och lycka till Petra med din operation!

  3. Tack för erbjudandet. Jag och sonen har precis laddat ner var sin bok. Ibland är det bra med sponsrade inlägg 🙂 Uppskattar alla boksamarbeten och rabattkoder.

Comments are closed.