LITET YNKLIGT TODELOOO FRÅN AKADEMIKLINIKEN

ANNONS

 

.

,

Nu är det äntligen k l a rt mina vänner! Igår fick jag komma till Akademikliniken här i Stockholm och checka in på en mysig och fräsch liten egen sal på kliniken i Storängsbotten (Ligger vid Kungliga tennishallarna) Här är jag omgiven av den bästa, varma professionella vårdpersonalen. Skrubbad från top-till tå med pre-operations-tvättmedel både på kvällen och morgonen så kände mig lite som en tvättsvamp (torr sådan) vid ankomsten. Jag fick kliva i en varm rock och bli lite fotad och målad på med spritpenna av plastikkirurgen Jesper. Han förklarade exakt vad han skulle göra en stund senare och det kändes tryggt men oj vad nervös jag var.. Full bukplastik är ju bland de allra mest omfattande ingreppen de gör på denna klinik (Bilden nere till vänster ska jag precis lämna H på rummet och följa med operationsteamet till operation och vara borta i 3-4-timmar..)

.

Men nu ligger jag här (och ska jag göra tom imorgon) och mår under omständigheterna helt okej.  En tjusig morsmorskorsett har jag fått på mig från Akademikliniken, med en liten broderad blomma och allt, och den ska vara på dygnet runt nu. Hoppas och tror nog man vänjer sig vid den ganska så snabbt för korsetten är ganska så tight. Själva magen känns just nu avdomnad, svullen och rejält öm så jag är lite yr och trött. Får redan vara upp och gå och röra på mig med lite med myrsteg och då stramar det ganska så bra kan jag lova. Men som sagt jag har det  fint ändå och blir bortskämd av personalen med lyxig mat och ligger här och kikar nonstop på Netflix-serien Gypsy. (Har ni sett den? De är ganska så bra faktiskt och lite seg så det passa mig just nu:)

.

.

Är SÅ glad att jag vågade genomföra denna operation ändå (Var lite Lille-Skutt-rädd inne på salen där innan op kan jag erkänna) och jag hoppas nu bara på ett fint slutresultat också. Stort tack för allt stöd och pepp!

Ha nu en fin kväll så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “LITET YNKLIGT TODELOOO FRÅN AKADEMIKLINIKEN

 1. Kämpa på! Håller tummar för allt blir bra denna gång. Måste fråga ang byxorna från Inwear. Du skriver att du har stl 1 menar du då 36? För de är 34 och uppåt som storlekarna är i. Tänker jag brukar ha stl som dig.
  God bättring!
  Kram Fia

 2. Jag upplevde att magen var jätteplatt i början, svullnaden kom sen. Den korsetten du har på nu, började jag använda lite senare. Första veckorna hade jag en mer rejäl sak man kunde dra åt riktigt hårt, kände att det behövdes…Har du två dränage slangar? Hoppas du återhämtar dig snabbare än jag gjorde!! =/

 3. Härligt att din operation är över! Korsetten kommer du vänja dig vid, den ska vara tight. Den är nästintill förfärlig i början och då är den precis perfekt. Det är en riktigt bra korsett du har på dig. Den finns en som man spänner åt också men den ger mindre stöd. Du kommer uppleva att denna korsetten ger ett gott stöd en lång tid framöver. Finns en modell utan ben man kan beställa på deras hemsida, men vänta med det några veckor. Denna minskar nämligen svullnad i benen också. Vips ! så har tio veckor gått och du är utan korsett igen. jag är inte nån säljare av denna korsett. Jag har bara gjort samma operation. Tack för att du delar med dig och vågar!
  Vänligen
  En tacksam bloggläsare

 4. Åååh, du passar ju mycket bättre än jag gör i min snygga ”grodmansdräkt”, som jag kallar den för, haha! Opererade benen förra veckan och nu har jag svullnat rejält från en 36 till typ 40…🙈 Hoppas att du läker fint, lycka till med läkningsprocessen och stor styrkekram!

 5. Krya på dig och tack för att delar med dig av detta. Hoppas att det läker fint. Varm och vänlig hälsning till dig

 6. Hej! Intressant läsning! Jag följer dig på Instagram lite då och då och såg nu bara bodyns blomma på bilderna… jag är precis hemkommen från citadellkliniken i Landskrona (igår) och har precis gjort låg bukplastik och fettsugning också som resultat efter 2 kejsrsnittsförlossningr och är mycket spänd på resultatet! Mår redan bra och får påminna mig om att ta det lite lugnt. Lycka till med din återhämtning och kul att läsa om detta ämne eftersom det verkligen är aktuellt för mig. *emma*

 7. Wow du kan ju sträcka på dog riktigt bra ju! Själv var jag mer som en fällkniv den första tiden! 😘
  Korsetten upplevde jag som lite jobbig i början men sen hade jag svårt att vara utan den…
  Vila, vila, vila! Netflix är perfekt!

 8. Todelooo!!
  Hoppas du mår toppen idag och att allt läker som det ska!
  När du kommer hem o mår bra skulle det vara roligt att se lite mer av din Drinkvagn (om du har den kvar)…
  kryapådigpussar! /Marie

 9. Åh du bjuder verkligen på dig själv! Iförd kroppstrumpa och slangar😋
  Hoppas på snabb bättring och gott resultat💕

 10. Så skönt att det är klart och att det gått bra. Förstår att du var rädd. Hade aldrig vågat! Lycka till med återhämtningen. Hopppas du slipper ha så ont.
  Kram

 11. Jag tycker det är otroligt modigt att göra detta med tanke på hur svårt du hade att läka efter snittet. Önskar dig all lycka i återhämtningen!

 12. Hej,
  Krya på dig!
  En liten fråga….vad heter dina fina vita tallrikar med spetskanten från Royal Copenhagen?
  Kan inte hitta namnet på den helvita, vilken diameter har du?
  // Malin

Comments are closed.