DRÖMMER MIG TILLBAKA

.

När jag ligger här och ja inte kan göra så mycket mer än bara det så börjar jag så smått att gå igenom våra sommarbilder och lägga bilder i digitala album med namn som Gotland, Cypern och Frankrike. Så underbar l å n g sommar vi hade och så mycket roligt vi gjorde! Hittade detta pics ovan från någon av alla gånger vi var nere badorten  Deauville (France) och här står vi framför lyxiga Hotel Normandie – ett av de vackraste hotel jag vet. Jag och alla mina fina älskade skatter (och visst var vi väl duktigt matchiga denna kväll?  Vi skulle ju lätt kunna slinka in på ett hörn på en annan familjefotografering i somras:)

.

.

.

Sommarkväll och sommarjag i en av sommarens mest använda klänningar  (Från Ganni om någon undrar) Älskar såna här 40-tals-fru-klänningar och stilen hade ju varit helt komplett om jag rullat håret lite också:)

.

.

Eftersom jag ligger här mest så kom gärna med tips om vad ni vill att jag ska skriva om här på Hofp? Eller om ni kanske har tips på bra nya filmer eller böcker eller poddar eller vad som. Vore ju supergulligt om ni ville dela med er<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “DRÖMMER MIG TILLBAKA

 1. Hade varit rolig med inlägg som:
  – vad som står på inköpslistan/önskelistan både inredning och kläder
  – vardagsbilder
  – kläder till Mojje
  – Vad ni ska hitta på i höst för roligheter
  – mer inredning, tex du visar hem som DU tycker är snygga och inspirerande

 2. Hej, supersnyggt! Älskar Ganni, där skulle man kunna shoppa ihjäl sig!
  Jag är så nöjd när du visar bilder från ditt hem, ha ha, tycker du är väldigt duktig på det, och det är alltid så fint och inspirerande, det är alltid kul att få en titt in i barnrummen (Beas var ett tag sen, åt håller där hennes skrivbord står) eller egentligen i alla rum 🙂 Du får börja filma housetours eller något, det vore kul!
  Poddar lyssnar jag på Hannah och Amanda, och I nöd och lust i perioder, kollar alltid på Netflix, just nu plöjer vi Shooter och väntar på Designated Survivers 3:e säsong. Har du sett dem? Tips annars!

 3. Jag önskar att få se dina inredningsbilder, samt lite snygga höstkläder. Hoppas att du mår bättre!

 4. Hej! Läst din blogg i så många år, har aldrig kommenterat (tror jag!).
  Jag ville bara säga att jag tycker du är så rolig! Inte i alla inlägg o det är ju inte det som är fokus i bloggen, men jag gillar din humor!

 5. Jag skulle vilja att du överraskar! Skriv om nåt oväntat, nån reflektion kring annat än kläder och inredning. Släpp feelgood för en endaste dag kanske? Japp, överraska helt enkelt! /Anne

 6. Hej Petra!
  Jag skulle vilja höra lite om hur du tänker inför höstens inredning. Vad har du för planer därhemma? Färger?
  Likaså är jag nyfiken på vad du har för tankar om vad som ska få ta plats i din garderob i höst? Och vad gäller kläder, hur ser din ytterklädesgarderob ut? Tycker att det är svårt att täcka upp alla väderbehov.
  Tack för en jättefin blogg, tycker att du har fingertoppskänsla! ❤
  Varma hälsningar
  Camilla

 7. Hej! Jag har börjat att lyssna på podden Stilsnack. Är om både inredning och mode. Ha de gott! Åsa

 8. Önskar tips på interiörer du hade satsat på idag. Du har ju så fint hem nu, vi har sett alla vinklar och vrår hundratals gånger, men om du hade börat renovera från början nu (om det hade behövts) vad hade du satsat på då? Tex färger, möbler m.m.

 9. Mina filmtips är: Franska nerver och Tjejen som visste för mycket, för att få ett skratt. Böcker, ja själv har jag slukat Outlander serien.

 10. Jag skulle så gärna vilja se vad du ska ha för höst/vinterjacka och vad de stora barnen ska ha för höst- och vinterkläder.
  Kram från Skåne

 11. Kanske missat ett tidigare inlägg men vart kommer den snygga väskan ifrån? Bloggen har en bra blandning tycker jag 🙂

 12. Jag vill veta hur du får ihop vardagen, du imponerar på mig.
  Vad tar du för genvägar? Matsmart? Hemstädning? Kemtvätt?

  1. Jag med 😊 typ om du stressar mycke. Liksom för att hålla allt så snyggt. Om du e som jag att du inte kan njuta förens det å tip top. Vardagsliv.
   Äkthet på något vis.
   Få inlägg i bloggvärlden ger så mycke härlig girlpower som ärlighet och en harmlös sårbarhet.
   Menar nu inget illa m det jag undrar över.
   Krya på dig!

   1. Det undrar jag också! Jag har ”bara” tre barn och här hemma ser ut som ett kladdigt bombnedslag, trots att jag städar JÄMT. Hur GÖÖÖR du, Petra? Och är det stor skillnad på tre och fyra barn?

 13. Snygg som alltid:)
  Netflixtips från mig är en lättsmält, lite romantisk serie med både drama och humor, är nya ”When calls the heart”.
  En mysig serie jag nyss upptäckt och sträck såg första säsongen. Hela 3 säsonger är släppta, så du har många och långa maraton framför dig:)
  Susanne (@sussieak)

 14. Du har ju varit en hel del i Frankrike och använder ibland lite franska ord i bloggen. Pratar du franska också? Kan inte minnas att du har skrivit om det tidigare. Eller är det engelska som gäller när ni är där? Kul och veta bara!

 15. Tack alla tjejer för diverse tips, som även jag vill ta del av! Själv tipsar jag ofta om Peaky Blinders, en serie på numera 3 säsonger från Birmingham, tidigt 1900-tal och kriminalitet och dobbelspel. MEN så bra!!! Och oerhört vackert filmad i allt våld.
  Jag är inte till onödigt ”snask och blod”, men tittar gärna på krimier och annat så länge innehållet är bra. Och denna serie är jag helt såld på! Annars tipsa Henrik om den, Petra 🙂
  OCH: Krya på dig!

 16. Bra filmer på HBO & Netflix;
  Westworld
  Taboo
  Breaking bad
  Mad men
  Homeland
  Divorce
  The affair
  Suits (första säsongerna sen spårar den ur..)
  Modern family
  Call the midwife
  How to get away with murder
  House of Cards
  Nej nej…jag kollar inte alls mycke på tv efter barnen lagt sig… 😉
  //V

 17. Fina bilder!
  Ett feelgood boktips är trilogin om ”Lilla bageriet på strandpromenaden” av Jenny Colgan. Söt historia om modiga Polly & en Lunnefågel som får en central roll i böckerna. Gillar författarens sätt att beskriva miljö & olika händelser & hon har en skön humor, precis som du. Kram!

 18. Vad fint att din operation verkar gått bra! Jag älskar dina fina julinlägg – granen, fix, familjen, maten – ja allt julmys. En bra serie i mitt tycke är Marcella – om du inte sett den. Krya och ta hand om dig! Allt gott 😊

Comments are closed.