HALLÅ FRÅN SOFFAN

 

.

På sidobordet i salongen nere i vardagsrummet är det en anings höstpiffat just nu med lite dahlior och plommon i kristallskålen.

.

.

,

Bonjour!

.

.

.

Sorry för inget inlägg på hela låånga dagen igår! Men nu är jag här igen – tillbaka i Småstaden efter en snabb tur-och-retur till Stockholm för att ääntligen ta bort dränaget (fy) och första koll på magen (såg bra ut!) och så blev det en lunch på Gothem på Djurgården också i solskenet. Men det var nog inte världens bästa idé det där med att luncha – fick lite blodtrycksfall och blev så himla matt och trött av att bara smaska i mig lite råbiff på restaurang. Mer behövdes inte tydligen. Så nu ligger jag här hemma igen på dunkuddarna och tar igen mig efter dagens ansträngingar och tittar på Netflix. Maratonkollar just nu advokatserien The Good Wife och det finns hur många säsonger som helst att plöja – gooodie goodie:)

 
.
.

.

.

.

.

Ett favorithörn här hemma med det platsbyggda barskåpet

.

.

.

Tack söta ni för alla tips förresten – både om vad ni vill att jag ska skriva om och vad jag kan roa mig just nu! Vilken himla tur att jag har er mina bästa bästa läsare<3

.

.

Nu ska jag ringa i klockan här och be någon snäll i min stoora familj komma med lite latte och ett par gifflar från frysen till ömkliga mamsen:)

.

.

Ha nu en fin eftermiddag!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “HALLÅ FRÅN SOFFAN

  1. Om du inte sett serien Outlander än, vill jag verkligen tipsa om den. Riktigt mysig o spännande = härlig kombo! 2 säsonger finns och 2 ytterligare på g, can’t wait! 🙂 Önskar dej att det ska läka snabbt o fint <3 Tack för din jättemysiga blogg!

  2. Skönt att du är på bättringsvägen och slipper dränaget. Vilken tur att du blir ompysslad och får massa kärlek där i soffan.
    Kram till dig

  3. Så fint! 🙂 om du skulle köpa ett nytt vitrinskåp nu, vilket skulle du välja då? Du hade ju några olika från bazaar. Jag ska ha ett i mitt kök tänkte jag med guuud vad svårt, huvudet är nollställt!

Comments are closed.