TORSDAGFILMTIPSET

 

.

Hallå snyggingar!

.

.

Jag är ju en riktig filmlover – älskar verkligen när vi tittar på film här hemma. Så mysigt. Om vi tittar på bra filmer så klart. Och vad är då en bra film? Smaken är ju som sagt som baken men jag är väldigt förtjust i spännande thrillers och gärna psykologiska sådana. Kan bli lite trött ibland när man skrollar igenom I-tunesutbudet i iver efter något nytt att se (och apropå det – vad man kan sakna känslan av att g å och h y r a en film på en fredag! Hur mysigt var inte det att trippa runt inne på videobutiken och leta filmer? Minns ni?) Oftast är det  samma-samma afghanistan-krigshjälte-filmer/action-slåss-åka-fort-film/flabb-under-bältet-humor-college-komedier/seg-gravallvarligt-drama/hittepå-fantasi-in-space eller så animerat på hyrtoppen När man bara vill sen en hederlig thriller. Spännande gooa thrillers där någon eller kanske några tappar förståndet totalt och börjar göra misch/mash av omgivningen. DET är underhållning haha! Ni minns säkert Basic Instict (åh ni vet med hon som bräsade) eller Farligt Förbindelse (med hon som kokade kaninen) Handen som gungar vaggan osv osv, läbbiga filmer som man aldrig glömmer. Åh. Tycker Hollywood och alla andra filmmakare borde fundera på att spotta ur sig bra mycket fler thrillers eller vad tycker ni?:)

.

.

 

.

Hittad hur som helst efter lite letande ääntligen en thriller jag inte sett som verkade lovande! Med snyggingen Kathrine Heigl i en av huvudrollerna

.

.

.

Unforgattable hette den. Lite så lagom läbbig och spännande så den kan ni se om ni är inne på samma filmgenre som jag! Ilskna damer och så  galen svartsjuka och ja ni vet. Så bra. Trailer hittar ni här.

.

.

Det  var torsdagsfilmtipset mina vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “TORSDAGFILMTIPSET

  1. Har du sett filmen Elle, en triller från i år med Isabelle Huppert i huvudrollen? Regissör är Paul Verhoeven som också var regissör till Basic Instinct.
    Har inte sett den själv än, men har aldrig sett en dålig film med Isabelle Huppert, en av världens bästa skådespelare!

  2. Känner preçis samma och fortsätter oftast då att mala serier istället. Såg precis denna på flyget och gillade oxå! Min gamla favorit är nog Dolt under ytan!! Hoppas du återhämtar dig fint. Heja dig, kram!!

  3. Hej!!!! skulle gärna vilja dela med mig av lite film tips hoppas att du kommer gilla dom. Tack för en härlig blogg läser den gärna så ofta jag hinner. High Crime Morgan Freeman (Netflix)Blackout Morgan Freeman (Netflix) Gran Torino Clint Eastwood gammal film men är så bra.Netflix Kram Anna

Comments are closed.