GULD & GRÅTT & VINRÖTT

.

På min hand och arm!

.

.

Helloooo!

.

.

Man måste ju bara älska höstmodet och höstfärgerna i år. Själv har jag fastnat massor för det vinröda, mmm så snyggt. Har det på kläder och detaljer och naglar. Och så är jag lite extra tokig i bling-bling! Ovan har jag ringar från Syster P och armband från Bud to Rose (Väskan som skymtar är från By MB)

.

.

 

.

Brukar göra min naglar på salong men just nu vilar de lite från proffsfix (var tvungen att ta bort förstärkningen när jag opererades. Vet inte riktigt varför men bäst att göra som doktorerna säger – kanske blir det extra bakterier i nagellack?:S) Snyggt hemmalack är iaf Essies gel couture 350 Gala-Vanting (sätts på i kombo med ett gel-överlack)

.

.

 

.

SÅ enkelt halsband och så snyggt har jag äntligen hittat (ALLA smyckena har jag förresten shoppat hos min vän som har Midtownbutiken nere på stan) Vet inte hur länge jag letat efter just ett sådant här låångt halsband med ett enkelt litet hänge. (Gillar när det liksom dinglar där nere vid mitt lilla lilla dekolletage och inte uppe runt halsen:) Också från Bud to Rose.

 

.

.

.

Ser ni det första armbandet från vänster? Detta är mitt superfavvo och påminner en del om ett visst klassikt Lovebracelet som jag drömmer om. Skiljer dock bara 50 000 kr i pris mellan mitt och detta🙂

.

.

Nu ska jag fixa lite höstytterkläder till Maurits här! Han börjar dagis om ca en månad (hjälp redan!) och behöver typ a l l t. Överdrag och stövlar och vantar och mössor och galonisar och skaljacka och fleecisar… Bäst att börja i tid!

.

.

Ha nu en finfin torsdagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “GULD & GRÅTT & VINRÖTT

  1. Visa gärna sen vad du köpte 🙂 Har själv en liten kille som börjar förskolan i Januari! (första barnet också så jag är helt lost i ytterplaggsdjungeln 😉 )

  2. När de gäller ytterkläder så hoppa galon o kör på en skaloverall med avtagbart fleecefoder ist. Såå grymt bra till en liten!

  3. Vet att många kommer störa sig nu men måste ändå skriva att dagis är ett förlegat ord och det har hetat förskola i en evighets tid. Förkortningen blir sedermera föris! Tack för mig!

    1. Helt rätt, gillar inte alls ordet dagis. Jobbar inom yrket och är både förskolelärare och Montessorilärare och vill inte bli kallade för dagisfröken!
      Med vänlig hälsning Monica

Comments are closed.