FREDAGSGOTTET & NY OUTFIT

ANNONS

.

Jag idag utanför Slakteriet här i Småstaden! Slakteriet ska nog vara tänkt som en saluhall men är mer som ett par butiker med lokalt producerade livsmedel och två-tre matställen under samma tak. Mysigt och enkelt men ganska många oceaner från Östermalmshallen om man säger så;)

.

.


.

Dagens är en riktigt härlig sådan som jag bara måste tipsa om! Perfekta mjuka kostymbyxor (som är nästan som sköna mjukisbrallor) och matchande top med ett av höstens måsten – volanger. Själv har jag jättesvårt med blusarna med stor volang nertill (bygger på höften liksom) eller de med volanger längst ner på armarna (herrregud så opraktiskt) Nej volanger från eller på axlarna ska det vara! Och/eller vid bysten. Blus och byxa (och gamla stövletter) kommer från Twist & Tango och OM ni också gillar dessa måste ni fortsätta läsa längre ner… (Och om någon undrar så har jag strl 36 i båda)

..

.

.

 

,

Shoppade lite goda ostar, lyxig italiensk pasta, högrevsfärs till kvällens grillade burgare och nybakt levain på Slakteriet idag!

.

.

Missa inte denna fredag (och hela helgen) att Modesto har hela 20% på allt i butiken! Använd bara koden PARIS i kassan.

.

.

.

Önskar er alla en underbar fredagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “FREDAGSGOTTET & NY OUTFIT

  1. Hej Petra, här är en som läser men kommenterar aldrig..och varför gör jag nu? Jo, för att jag behöver lite hjälp; nästa helg åker vi till The Steam Hotel (bokad sedan längre, hoppas att de motsvarar förväntningarna..) och skulle gärna få lite tips om var man ska äta middag i småstaden? En kväll käkar vi på hotellet men vill abolut inte boka mat där för båda kvällarna. Du har skrivit om Kajplats 9 har jag för mig, är det ngt du rekommenderar eller hellre annat? Övriga “vad göra” tips mottages tacksamt med, om du hatr tid, förstås. Tack på förhand och trevlig helg till den fina familjen ni har! //Melinda

    1. Brasseriet i Stadsparken är bra! Newport i punkt måste du shoppa lite i , store är oxå en bra inredningsbutik. Bredvid k9 finns tullhuset living som oxå behöver besökas 😃

  2. Så fin du är! Har blivit besatt av marinblått. Tydligen är det en universell färg som alla passar i.

  3. Ja, det var snyggt. Håller med dig att volang är opraktiskt vid ärmslut och att den bygger och gör dig större om volangen sitter på höften.
    Men vidare blir man också större om du har volanger över brösten………det blir kanske inte du som är en typ 36, men ingen volang över brösten för oss som är lite större tycker jag.
    vi får hitta annan plats för volang 😉

Comments are closed.