ÅKA LÅNGT FÖR ATT FIKA

.

Tjohooo – sockerglade barn i Norberg igår! Ojojoj vad den där lille prinsen blir bortskämd med kärlek från alla sina syskon, det blir väl så när man är en sladdisen i en stor familj. Och när man är världens goaste:)

.

.

 

.

Ettåring på språng som minsann fick en hel egen bulle igår! Vi är ju så i vår familj att vi försöker undvika det mesta som är sött på vardagarna (ingen saft och juice och läsk tex) men är det cafédags då får man unna sig ordentligt. Det är ju liksom vitsen att gå på café och kondis (Och yes vi åker gärna 6 mil om kondiset är värt det:)

.

.

 

,

Elsa Anderssons i Norberg. Sprillans nytt och uppbyggt igen efter den den där mordbranden som ödelade allt. De måste vara så glada över det i den lilla byn.

.

.

 

.

Fick ingen bild på godsakerna vi åt (dessa gick ner himla fort, speciellt min bit med Tangotårta mmm) men Skorpan gick loss i caféets gammaldags lekhörna efteråt.

.

.

Just nu ligger jag på sängen och bloggar och försöker vila lite då magen är lite extra öm idag (det pendlar ganska mycket med dagsformen) Gäller att passa på för  H börjar ju jobba igen imorgon100% och då måste jag ta Moje själv hela dagarna igen och jag vet inte hur vi hade tänkt där.. Känner att lyfta den där lilla vilden (han väger en del) inte är något min kropp riktigt orkar med. Inte än iaf. Hm. Får väl knuffa och buffa upp honom i tex vagnen och låta honom krypa försiktigt i trapporna med mig bakom osv. Jaja, allting går väl men easy-peasy-lätt kommer det nog inte bli:S

.

.

He en mysig söndag så ses vi snaaart igen vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “ÅKA LÅNGT FÖR ATT FIKA

  1. Du kanske ska sjukskriva dig så H tar fp dagar o är hemma. Vore ju förskräckligt om du lyfter och allt blir förstört.

  2. Åh, Norberg var verkligen vårt fika-favoritställe i många år! Nu bor vi lite för långt bort, men nyligen var vi i trakten och passade då på att fika där. Imponerande att de lyckats så bra med en återuppbyggnad! Det är ju nåt annat nu, men ändå så fint och mysigt! Och fikat är lika gott som vanligt 🙂

  3. En sån där pall med ett steg upp, tror de finns på Jysk bla. Så ställer du den bredvid vagnen så kan han med din hjälp klättra upp i den.

    1. jag förstår inte riktigt vad du menar, jag trodde att P redan varit sjukskriven och att den ev behövde förlängas

  4. älskar verkligen detta cafe, ska nog ta oss en tripp dit till helgen:)
    Krya på dig vännen, du är snart helt återställd och på fötter igen
    KRAM

Comments are closed.