HÖSTKÄNSLA

 

.

Så grått och höstuggigt ute idag! (och ja grått inne också men inte ruggigt iaf;)

.

.

 

.

Tänder ljus och lyssnar på radion och försöker komma på någon god middag! Ibland står det ju bara still aaah. Ska iaf inte fråga skatterna vad de är sugna på för du blir svaret; Sushi! Tortellinigratäng! Donken! Pannkaka!!! Vill äta något varmt, gott så klart, hyfsat nyttigt och hemlagat… (kanske någon som har tips!) Kanske borde kolla lite i någon av alla mina kokböcker.  Internet i all ära med det är ganska mycket mysigare att leta recept i fina böcker men jag gör det nästan aldrig ändå..

.

.

 

.

Apropå böcker så hittade jag ju en så fin bok på Gotland i somras som nu står i köksfönstret. Den innehåller iofs vackra tjusiga bilder på krukväxter och inte recept (Såg att samma snygga bok låg på vårt hotellrum förra veckan)

.

.

.

Annars har det varit en liten down dag för magen och mig. Svullen och stram och öm och det känns som jag backat typ en vecka? Konstigt. Farmor var iaf här och passade Maurits ett par timmar så att jag kunde vila och det var supergulligt<3

.

.

.

Middagen var det ja – nu är kl 18.05 så nu måste jag verkligen hitta på något!

.

.

Vi ses imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “HÖSTKÄNSLA

  1. Ja nog är det höst alltid, hua sicken ruggigt väder. Kom hem från 30-gradig medelhavsvärme i fredags och blev fullständigt knockade av ösregn och kyla när vi steg av planet på Landvetter, dog. Mys med tända ljus och höstshopping till garderoben ändå.. 🙂
    Här åt vi nyss Carnitas taco, mmm så sjukt gott..
    Trevlig kväll!

  2. Soppa! Enkelt, snabbt och gott. Jag gjorde potatis och purjolökssoppa ikväll med lite gott bröd till. Gick hem hos liten som stor.

Comments are closed.