EFTER PLUGGET

.

Där sitter hon och myser i vardagsrummet och lyssnar på musik efter skolan – min mellantjej som ju börjat på h ö g s t a d i e t i höst! Gullungen. Men ni fattar ju vad stoort det är. Gå i sjuan är ju något helt annat och mycket coolare än att gå i exempelvis sexan? Ja herrregud vad tiden går fort (yes nu låter jag som en riktig oldie) och tänk när Moje ska börja högstadiet – det säger väl bara swish så är det dags för det (och jag är väl då ca 74 år, oh my oh my OH MY)

..

 

Idag har jag haft snälla mamsen och papsen här som lite Mojevakt och han är ju bara så populär den där lilla rackarn. Glad nästan jämt och sprallig och så åt han smörgåstårta med räkor till lunch vilket imponerade mycket. Yes när man haft ett gäng med matvägrare så är det faktiskt ganska underbart med en unge som äter toti (förutom fetaost och ägg)

.

.

Nu står det baletträning som nästa punkt på tisdagsschemat och bokning av tennislektioner!

.

.

Ha en mysig kväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “EFTER PLUGGET

 1. Vackert hem du har!!
  En liten fråga; ser ut som om det är ett silverfat under din ”Svenskt tenn” kruka. Stämmer det och i så fall var har du hittat det? Tacksam för svar!
  /Jonna

  1. Hej! Bloggerskan tar sig väldigt sällan tid att svara på läsarnas frågor, blir vi läsare som får ge svar åt varandra istället. Kan vara Isadeco kruka och fat, finns bla hos Newport.

 2. Nu tror jag du räknat lite fel… eller om du överdrev din ålder. Du borde väl inte vara med än knappa 60 när yngste börjar högstadiet.

 3. Ja, nog går åren… Jag är ett år äldre än dig och min yngsta av fyra, har tagit studenten. En av de äldsta (tvillingar) har nyligen fött sin andra son och den andre tvillingen väntar sitt första barn i vinter… Men jag känner mig ändå väldigt ung, eftersom när mitt äldsta barnbarn börjar högstadiet kommer jag vara typ 57 😉
  /Maria

 4. 74 år? Har inte du räknat fel? Våran äldsta började också sjuan nu i höst men jag är visst inte äldre än 39. 🙂

Comments are closed.