ÄNTLIGEN & FÖR FÖRSTA GÅNGEN – JULSHOW!

SAMARBETE MED KRALL ENTERTAINMENT

.


.

 

.

Oh yes, nu ska vi ÄNTLIGEN gå på en mysig julshow jag och min älskling! Varje december de senaste åren blir jag avundsjuk på vänner och bekanta som varit förutseende och smarta ochdswr bokat biljetter i god tid och fixat barnvakt och kommit iväg på julkonsert. Så fantastiskt härlig grej att göra tillsammans i juletid ändå. Åh att äta och dricka lite gott innan och sen promenera genom en snötäckt park till Konserthuset och lyssna på skön julmusik. Jag föreställer mig att det är så där stämningsfullt, varmt och vackert. Så nu har jag bokat biljetter till en nytappning av supersuccén Christmas Night och i år är det suveräna David Lindgren, Molly Sandén ochThomas Di Leva som bjuder in. Längtar redan nu till denna kväll och ja till adventstider och julmat och pepparkakor och glögg och allt med jul!

.


Är ni också sugna på julshow så passa på att boka redan nu ni också. Christmas Nights turnéplan och boknings av biljetter hittar ni här.

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “ÄNTLIGEN & FÖR FÖRSTA GÅNGEN – JULSHOW!

Comments are closed.