SNYGGHERRKLOCKAN & SMÅTT FRÅN IKEA

.

På skrivbordet ligger H´s himla snygga klocka som jag nog inte har visat! Hade ju ett event hos Midtown i augusti och då var  Simon Sköld där för Lecharl och jag tyckte att hans klocka bara var suupercool och jag och M på Midtown (min vän butikschefen alltså) kom snabbt överens om att han skulle få just en sån blå sköning i present:) Så snyggt och originellt med en herrklocka helt i blått!

.

.

.

På skrivbordet ligger en ny anteckningsbok med sammetsomslag och grön box med kontorsdetaljer i mässing från IKEA. Väldigt lyxig känsla på dessa faktiskt! (det fanns fler saker med det där fina lilla bladmönstret)

.

.

.

Klockan är verkligen ett presenttips till er som vill köpa något riktigt snyggt, nytt och kul och annorlunda till era älsklingar! (Dessutom är Lecharlklockorna i riktigt bra kvalité)

.

.

 

.

När jag var på IKEA spanande jag in HAY-kollektionen som släpptes i helgen och vad fastande jag för där? Jo själva IKEA-kassarna haha! Världens bästa ”resa-till-öjn-packning” gör man ju i dessa rymliga påsar och så är de tex utmärkta att bära tvätt i upp och ner i huset. De blå-gula är ju not so fancy men se där -just  nu finns de i färgen bordeaux! Eller skönt grönt om man så vill. Köpte 10 stycken på en gång så nu har vi att slita på. Tänk att man kan bli såå glad över en upphottad IKEA-påse:)

.

.

.

Idag har jag haft jobbig huvudvärk heela långa dagen men nu börjar den släppa som tur är! Måste försöka göra något åt det där pronto känner jag (man blir ju så ”off” vilket ju är supertråkigt!) Maurits har iaf varit så duktig så duktig och sovit för första gången på förskolan (jag lär mig) Blir så imponerad hur pedagogerna kan få ett helt rum med knattar att sova exakt samtidigt och så tillsammans. På Mojes avdelning spelar de väldigt lugn och soft spamusik i rummet när de små ska sova och så får de ha sina egna kuddar – så mysigt.

.

.

Öankar er alla en fin tisdagskväll nu! SÅ glad att ni kikar in här<3

.

.

KRAM

.

.

.

 
 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “SNYGGHERRKLOCKAN & SMÅTT FRÅN IKEA

  1. Hej! Mina barn sov alltid utomhus i förskolans sovsäck & en helt egen tvillingvagn; i ur & skur, även på vintern & vi bor i Boden! Samma sak hemma😀

Comments are closed.