FIXAT I VARJE LITEN VRÅ

.

Vår lilla entré! Som i många gamla hus har vi liksom ett litet stig-in rum innan större trapphallen. Här har vi även ingång direkt till köket (där jag står och fotar) och ner till källaren/tvättstuga/lekrum/gum som jag numera äälskar att vara i. Förut, jainnan vi gjorde våran totalrenovering för något år sedan, så var denna dörr i princip alltid stängd för som jag haatade våran ofräscha källare då och ingen fick någonsin besöka den förutom jag och H. Men nu är den som precis resten avhuset tip-topfräsch och slipad och målad i varenda liten vrå. LOVE it. Det tror jag förresten är någon typ av sån där fena-shui-tanke, att inte ha några såna rum eller vrår hemma som man inte tar tag i!  Iaf inte under år som vi inte gjorde det. Etts ständigt dåligt samvete över den där källaren och dammiga stökiga vinden och känslan av ett ”halvfixat” hus var ju inte så där jättekul om man ser tillbaka…

.

.

 

.

I putsade källartrappen har vi en liten avsats i sten där Tokyolyktor står på rad och så har jag fått upp ett nytt supersnyggt artprint (Camilla Edfors) från Midtown på väggen! En cool dam med ballonger i en slottsmiljö – denna tavla blir man liksom så glad av:)

.

.

Se där – mamsens bästa bärhjälp!<3

.

.

.

.

Precis innanför dörren har vi en så där liten allt-allo-hylla. Den blev till när vi lät bygga elementskyddet och är riktigt bra att här just där. Solisar och kom ihåg lappar och nappar och nycklar och brev hamnar ofta här. Här på väggen ser ni förresten ett till mindre print av samma konstnär och med samma slottstema som den i trappen (Också från Midtown)

.

.

.

Nu ska jag kolla vad Bea kom hem med för spännande från TGR här! Hon och farmor har  nämligen varit iväg till Erikslund (köpcenter) och fixat lite Halloweengrejer och hon är såå pepp:)

.

.

.

Önskar ert all en fin fortsättning på denna tokhöstiga (Brr!) måndag!

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “FIXAT I VARJE LITEN VRÅ

 1. Kul att se något du aldrig visat tidigare! Det ser jättemysigt ut. En sak jag undrar över – har ni bara ett badrum till er stora familj?

 2. Roligt att få se något helt nytt, och vad fint ni har det överallt. Smakfullt och elegant, till och med i källartrappen 😊 Tack för en jättebra blogg!

 3. Så fint överallt! Undrar var du köper dina ramar, tycker det är svårt att hitta med fint glas… eller lämnar du alltid in på inramning?

 4. Din stora tjej skulle kunna vara Du. Så fin hon är 🙂
  Underbart snyggt och fräscht har ni i varje vrå. Härligt.

 5. Va kul att se den delen av huset, det är alltid så svårt att få de olika husdelarna att hänga ihop. & härlig väg ner till källaren, inte alls obehaglig och murrig som många källartrappor är. Kan du inte göra en planritning? Vore superkul att se om rummen är där man tror de är eller på helt fel ställe.

  1. Tror inte man vill lägga ut en planritning på sitt hem faktiskt. Det finns så mycket knepiga människor i etern som stalkar och gör tokerier 🙂

  1. Samma här! En spöklik dam med ballonger i ett ödsligt kalt rum och svarta fåglar på den andra. Nja inte direkt mysiga och glada.

  1. Åh, det minns jag inte.. Den är väldigt lik HoP Greige (övre hallen) från Nordsjö

 6. Hej!
  Jag undrar var ni hänger av er skor, jackor, halsdukar osv? Behöver själv en smart och snygg lösning på just detta!

 7. Kan du lägga upp bilder på de olika rummen i källaren? Var det riktigt otrevligt innan, spindlar och så? Försvann spindlarna? Det är det jag fasar för med hus med källare, om vi ev köper det.

 8. Åh så kul att få se ifrån den vrån👍🏻 Vill oxå säga att du har en otroligt fin familj, samt en suverän blogg. Vi håller på att måla vårat vardagsrum i en av dina färger från nordsjö, ser ut att bli jätte fint.

Comments are closed.