JAG BLIR SNART GRÅHÅRIG!
.

Alltså den här minimannen gör mig typ gråhårig nowdays! Bah. Han kanske inte ser så extremt våghalsig ut där han sitter  men det är han minsann. Precis allt ska det klättras på och pillas i och dras och det roligaste är just nu är att öppna frysen och ta ut det mesta och strössla ut på golvet. Jättekul verkligen. Och så är det sladdarna som alltid lockar en och anledningen till att jag inte kikade in igår var att det blev lite dramatiskt då på eftermiddagen när Moje drog ner sin tunga Hecosvamplampa från fönsterbrädan rakt i ansiktet så att både näsblodet och tårarna sprutade (hela mitt hår blev också blodigt, ujujuj) Så det fick bli att se på Lotta på Bråkmakargatan och sitta i knät efter den chocken. Lilla stackars prins. Nej jag är inte van med just denna typen av barn – de andra tre var aldrig någonsin så här vilda? Kanske måste vi flytta till något mer barnvänligt, ja varför inte lite japanskt enkelt med futoner på golvet typ. Och med låsbar kyl och frys. Gummimattor a la gympasal och b a r a lampor i taket…

.

Hur som helst –  idag  denna gråa murriga dag har jag varit till Örebro en sväng! Lite som behövde ordnas och fixas med och så blev det lite snabbshopping i all hast innan jag körde hem i form av Mojes ursöta nya mjukisdräkt (LIVLY) ni ser på picsen ovan.

.

Ha nu en skön lill-lördagskväll! (Här blir det snart smaskiga charkisar och lite rött till det – hurrey så gott:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “JAG BLIR SNART GRÅHÅRIG!

 1. haha härligt med bus…gaah Han ser faktiskt lite full i sjutton ut i blicken …sötisen !! Fin mjukis ,ha en skön kväll.

 2. Alltså han är ju sååå galet söt eran lilla Moje 😍😍😍 Så gosig liten kille.

 3. Vår lille är likadan. 18 månader, våghalsig, envis, vild. Jag har inga andra barn så vet inte vad som är normalt… men jämför med kompisar här och deras barn sitter och läser på golvet. Min läser fem sekunder och ska sedan klättra upp på bordet, hoppa ner på andra sidan, gräva i kökslådor efter vassa saker, in i ugnen och titta, även om det har lås på…, in i tvätt maskinen… allt på tio minuter. Jag är helt slut!!

 4. Jag har tre sådana vildungar…. tack och lov börjar de ”stora” bli just stora och har vid 11 och 12 års ålder lugnat ner sig något. Men 5-åringen kör fortfarande fullt ös. Jag tänker ibland på hur vår tillvaro skulle ha sett ut med tre lugna barn istället. Söt är han i varje fall, din vilding.
  Kram

 5. Rekommenderar att du rullar ner ”Tavolo” i källaren innan han smackar skallen i detta icke barnvänliga bord.

 6. Hur söt får man va!!! Haha, ler när jag läser detta… I feel you… våran Oliver, världens smidigaste upp till 13 mån, sen va han helt vild i 2 år. Åt blomjord och pillade i alla krukor, åt alltid så mycket sand som kom ut some en bodyscrub (gick inte torka med wipes, haha så alltid dusch…) medans jag städade upp, var han alltid på nästa uppdrag, tex in på toan och drog ut papper och körde med toaborsten så han blev helt blöt. Där dog jag typ och fick gråa hår. Hällde ut flingor och mjöl… Han sprang ALLTID iväg… puh… men nu sista året har han lugnat sig, so hang in there. Min första var oxå så lugn, så detta va som en chock! (Tips på krukväxter om han pillar där, trä in växten i nylonstrumbyxor och knyt runt, syns inte så väl och då kan man fortfarande vattna! Ha en fin vild dag och tack för alltid lika härliga bilder och inspiration!

  1. Precis vad jag skulle skriva! Märkte att min dotter kom in i en jättekonstig fas när hon började titta på Lotta på Bråkmakargatan. Vi förstod inte alls kopplingen tills DVD-skivan gick sönder så att vi med automatik slutade titta på Lotta. Då lugnade hon ner ser ordentligt och var inte alls lika ”trotsig”. Borde framgå en varningstext på den gamla klassikern 🙂
   Lycka till!
   //Anna

 7. Åhh, det bästa som du kan göra är väl att barnanpassa och plocka bort det som går att plocka bort. Sätta skydd på vassa kanter osv..ta bort det som kan rivas ner i den mån det går 🙂 kanske inte ser lika snyggt ut, men bättre det än att du oroar ihjäl dig och ungen skadar sig.
  Hoppas det lugnar ner sig 🙂

 8. I inlägget fixat i varje liten vrå och bild 2 😀 Var har du köpt dom vita spottarna ? Tack för en mycket inspirerande blogg 💕

 9. Gaaah vad söt han är.. Glöm bara inte att tvätta alla kläder som inte är eko så inte kroppen tar upp de giftiga bekämpningsmedlen.. lätt att glömma

Comments are closed.