THÉTIDER!

.

Fika i matsalen!.

.

.

Tjingeling!

.

.

.

Bland det bästa med hösten och såna ruggiga dagar (som idag) är ju innemyset! Tjatar ofta om myys här på bloggen men det är en sån himla viktig ingrediens i livet ju. Den viktigaste om man tänker efter. Vill att det ska vara just mysigt hemma och att man passar på att göra det lite extra cosy vid en vanlig torsdagsmellis med Lolo och Moje. Hon har fått en ny favvolåt som vi lyssnade på repeat (jag håller med den är såå bra) och så drack vi thé för min mellantjej älskar thé. Hon slukat säkert 3 stora koppar om dagen.

.

.

 


 

 

.

Det absolut godaste théet, iaf vad vi vet, kommer från Björklunds och ovan ser ni våra favvosmaker numero 5, 8 och 1. Mmm. Detta thé görs faktiskt här i Småstaden (obetald reklam!!) på Björklunds kafferosteri som inte ligger så jättelångt från där vi bor. Stort plus för de där förpackningarna också, himla himla trevliga och snygga.

.

.

Nu ska jag sticka iväg  till Coop och hämta Mojes vinteroverall som ääntligen kommit med posten! Det börjar ju verkligen bli k a l l t och jag höll på att få panik imorse när Moje inte hade fått hem sina nya vinterkläder. Fick köra lager på lager på stackars plutten. Men nu blir det nya skor, mössa, vantar och overall (och jacka) och så varmt och gosigt till prinsen.

.

.

Ha nu en fin torsdagskväll så kör vi fredag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “THÉTIDER!

 1. Håller med dig! Mysstunder hemma är jätteviktigt!! Att dricka the/ kaffe med ngt gott eller bara slätkopp med sina tonårsbarn o prata! Underbara stunder att fånga mitt i vardagen!

 2. Låter verkligen som ni har haft det mysigt… nu är jag lite nyfiken på låten också, vad lyssnar ni på för ”goding”?

   1. Prydnadsstavning kallas det för när man lägger till extra bokstäver och det är absolut inte olagligt att göra så:) Var och en gör som den vill!

 3. Vilken höjd har Ni på Er Vipp soptunna i köket? Är du nöjd med den, något Du kan rekommendera att köpa?
  Sedan undrar jag även vilken diameter Du valt på Svenskt Tenn brickan Celotocaulis som setts i köket-på golvet-mot köksväggen. 🙂
  Tacksam för svar.

 4. Då har mvh gjort det igen 😉 hallen…samma tapet, samma tavla och samma sophink..
  Absolut att du kan finna inspo hos andra, men man kopierar inte ngt rakt av, inte hela vägen, och så otroligt många ggr..?
  Förstår du tycker det är obehagligt..jag tycker det är olustigt och sorgligt, att inte ha ngn form av egen stil och smak, utan kolla in hur idolen gör och köra rakt av. Brrr..
  Bara en tidsfråga med köket antar jag.
  Kram Å

 5. Hej Petra! Tyckte att din taklampa i hallen (från Claes Ohlson) var så fin! Hade så gärna velat veta vilken glödlampa du använder, ser så snyggt ut! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg