PLÖTSLIGT JORDGUBBSBLOND & FREDAGENS

 

ANNONS

 

.

Jacka här. Jeans med perfekt passform med någon superstreck som inte töjer sig här. Stickad tröja med brodyr här. Väska här.

.

..

Ovan har ni jag idag! Med v ä l d i g t ljus och för dagen ny frisyr! (Supertröttnade på mitt slitna hår fick att ryck och hade fixat akut frissatid helt plötsligt i eftermiddags) Har inte vant mig vid denna jordgubbsblonda och långa page och jag hoppas att den är lite mer Khloé Kardashian än präktig bibliotekarie. Känslan pendlar däremellan haha. Jaja, hur som helst har jag haft en super fredag och strax ska jag sätta igång med myset på allvar här i vårt casa men först alltså dagens…

.

.

.

På picsen har jag min sprillans nya vinterjacka och hur fin är den inte? LOVE på den. 1. Den är grön. Jag älskar skogs-militärgrönt.Så fab ju. 2 Den är precis lagom lång och tight och varm. Man känner sig inte som en övervarm Michelingubben! 3. Unik! Har inte sett denna på någons annan (än:) Lite kul ändå. Märket är Blonde No 8.

.

.

.

Inte särskilt unikt med Uggs direkt  men just dessa som jag har på mig är med det lilla extra i from av små pälsbollar och det är ju s å sött och gosigt. Och så är de ju bara supersköna

.

.


 

.

.

Gillar ni något av min dagens kanske eller är shoppingsugna i största allmänhet så kan jag tipsa om att Country Dreams har rea på toti tom söndag med 20%! Missa inte det nu om ni ändå ska köpa lite nytt. Koden som gäller i kassan för att få 20% är HOUSE20.

.

.

Önskar er en supermysig fredag raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

 

25 kommentarer till “PLÖTSLIGT JORDGUBBSBLOND & FREDAGENS

 1. Päls av tvättbjörn – går bort direkt!!!!! Synd på en annars fin jacka. Men detta stödjer jag icke!
  Johanna

  1. Eller hur är det synd. Jag kan inte förstå tillverkarna idag som väljer äkta när det finns så mycket fin fuskpäls. Verkligen omodernt tänk och inte k r i s p i g t…

 2. Aujourdhui raton laveur, demain bébé phoque ??? Vu de France, c’est de mauvais goût et cruel….
  Today raccoon, baby seal tomorrow ??? Seen from France, it’s bad taste and cruel

 3. Du är fantastiskt snygg, som alltid! Men jag tycker det är så synd att jackor fortf har äkta päls. Fuskpäls är trots allt av så fin kvalitet idag. De andra plaggen tycker jag dock är full pott 🙂

 4. Synd att du aldrig kan släppa pälsen som är så omodernt och sorgligt.
  Men jag antar du aldrig sett filmerna heller hade du sett dem hade du aldrig velat stödja den marknaden.
  Vad det gäller Uggs så har PETA precis publicerat en film om hanteringen av de stackars djuren inför Uggs produktionen. Lika vidrig som alla andra såna filmer. Djurplågeri och sparkar mot huvudet på små försvarslösa djur. Sliter benen av dem osv..ja du fattar..

  1. Neej… är det sant!? Jag som köpte nya Uggs i somras på rean. Klantigt att jag inte tänkte på att kolla detta. Nu tar det verkligen emot att använda dom. Tack för infon,

   1. Man kan inte veta allt och man kan inte ha koll på allt..det är omöjligt..
    Jag trodde skinn var en biprodukt tex tills jag såg en film fr Indien tror jag det var, där de slet skinnet av levande djur..förstår inte varför människan måste vara så jäkla grym?
    Om de fick vara döda ändå.. =/

  2. Så da er alt som står på hjemmesiden til UGG om dyrevelferd og at UGG kun får skinn og ull som er biprodukter løgn? Jeg er ikke for pelsindustrien hvor dyr brukes kun pga pelsen, men jeg kan bruke skinn/pels hvor dette kun er biprodukter, og hvor dyrene er tatt vare på og har hatt et godt liv.

   1. Ja det är en av många hemskheter vi gör för vår fåfänga. Ska man bär det ska man klara se filmerna också. Tyvärr är det enda sättet att få upp sina egna å andras ögon att dela dessa filmer. Mycket hag själv inte visste om tidigare men har gjort att mina val föröndrats radikalt. Kram på dig

 5. Man får ju respektera att Petra inte har samma värderingar ang. pälsindustrin ändå. Heja oss läsare som står upp för vad vi tycker är rätt och fel i alla fall! 🙂 20% rabatt på en jacka tex ska ju definitivt inte avgöra heller… Synd att sådana mindre aktörer/brands förstör när andra t.ex Gucci mfl slutar med päls. Känns liksom som flera steg tillbaks i tiden….

 6. Jag gillar bloggen och respekterar bloggarens val.
  Jackan är superfin, älskar färgen. Är inte lika såld på skorna.

 7. Jag tycker att det är fruktansvärt sorgligt att välja att bära äkta päls när man känner till det lidande djuren får utstå. Har du sett filmerna Petra? Annars tycker jag verkligen att du ska göra det, en så pass stor blogg som du har borde föregå med gott exempel (jag gillar annars din blogg och älskar din inredningsstil men när det kommer till päls och våld på försvarslösa djur får jag ont i hjärtat). Hoppas att du tar dig några minuter att se pälsindustrins verklighet.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg