LITTLE PUMPKIN

 

.

Min lilla godis i sin pumpakostym! Huur gullig som helst tycker jag iaf:)

.

.

.


.

Idag har vi varit på stan jag och Bea och shoppat Halloweenkostymer (hon ska ut på fredag och köra sitt Bus eller godis) och så blev det lite Halloweenpåsar från Lagerhaus med godsaker och lite läskiga böcker till henne och lillebror. De ska de få ta med sig till Värmland imorgon då vi åker iväg dit några dygn för att ha höstlovsmys! Älskar goa Värmland och både H och jag har släkt från våra farfäders sidor från det landskapet.

.

.

 

.

Så hittade vi söta små pumpabakelser som ska bjudas på ikväll då vi får middagsbesök! Och så köpte vi så klart riktig pumpa som Bea har karvat och grejat med och gjort superläskig nu på eftermiddagen. Just nu lyser den vid entrén och skrämmer iväg oinbjudna gäster:)

.

.

.

Men nu strax middag! Ha en alldeles fab lördag girls!

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “LITTLE PUMPKIN

  1. Här går dom oxå halloween ikväll, sonen har gett sig iväg m sin kompisar en stund!! Välkommen till dom värmländska skogarna. Kram från Karlstad

  2. 31/10 är Halloween. Ska vi nu ta hit Halloween så får vi ivarjefall göra rätt tycker jag.

  3. Jag tycker Hallowen kan stanna i USA. Det är bara ännu något påhitt för handlarna. Jag hade ju heller aldrig låtit någon av mina barn gå runt själv ”bus eller godis”.

    1. Men varför måste en tradition stanna i USA bara för att just du inte gillar den? Är det inte enklare om du avstår från att fira och så gör andra som de vill? #liveandletlive

  4. Hej Petra! Tyckte att din taklampa i hallen (från Claes Ohlson) var så fin! Hade så gärna velat veta vilken glödlampa du använder, ser så snyggt ut! Kram

  5. Your house is so lovely, inside and out, like a little dream – a bit of american style homedeco and a lot of scandinavian inspiration. Love it! I rarely have time to visit blogs and when I do, yours is on the top 3. Everything seems just like it should be and that’s what blogs are all about (at least the ones I’m interested in). Keep going darling! BR, Ella

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg