BÖRJAR JU BLI RIKTIGT MÖRKT & NÖDLÖSNINGAR

.

Alltså nu känner man v e r k l i g e n att det börjar bli vinter och mycket kortare dagar! Nope detta är inte direkt min favvoperiod på året om man säger så. November är ju en ganska så onödig månad eller vad säger ni?:) Har hur som helst bunkrat upp ett lager med ljus i vitt, gröngrått och smutsblått från Ica så att vi kan mysa till det ordentligt varje dag när mörkret faller. Åh detta mörker är INTE en bloggares bästa vän – gäller att passa på att fota medans det är ljust ute (Sen när det är som allra mörkast ni vet så har man vissa dagar bara ett par ynka timmar på sig med kameran!) Och om ni undrar varför Snoopylampan har sladden intrasslad i sidenordet så är det för att…

.
.
 

.
 

denna lilla goingen är precis som Prins Daniels känslor – all over the place haha. Inte för att det hjälper så mycket om han skulle få för sig att dra ner den där tunga lampan i marmor, den kommer nog krascha hur som men skatten små tassar klarar sig nog från en smäll tänker jag. Jaja, jag iakttar honom noga hela tiden i vardagsrummet och vi får se om vi kanske måste göra om typ toti och mer småbarnsvänligt så att vi kan vara där allihopa igen (alltid en ursäkt att göra helt nytt igen inte sant;)

.

.

Nu ska jag kila ner i tvättstugan igen och lägga in dagens typ 100:e tvätt!

.

.

Ha en fin kväll alla!

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “BÖRJAR JU BLI RIKTIGT MÖRKT & NÖDLÖSNINGAR

 1. Åhh, jag som älskar den här tiden som bloggerskan, men så är jag ju julbloggerska också och alla förberedelser, allt pynt måste spanas in, affärer måste besökas osv. Vår bästa tid är nu säger jag 🙂

  1. Jaha julen är härlig och pyntet! Men det är just denna perioden innan man får go all in med stjärnor och stakar och grejer som är dryyg tycker jag:)

 2. Ja fyyyyy så mörkt!! Så avis på dig som ändå kan ta till vara på de där få timmarna med ljus vi har nu om dagarna, en annan sitter ju på kontor då.. snyft. Får försöka få tid att fota till bloggen på helgen men då är det sååå mycket annat som ska hinnas, och så är det ofta grått här på västkusten :S Duggregn är ingen bristvara här i lilla London precis, suck.
  Han är ju bara för söt prinsen!

 3. Skulle verkligen uppskatta ett svar från dig hur du tänker kring miljö, ansvar och hållbarhet?

  1. Jag är nog som de flesta. Vi köper det som går ekologiskt, undviker oftast kött, använder knappt bilen (den är iofs stor och inte så miljövänlig men står 6 av veckans 7 dagar. Vi går eller cyklar när vi ska någonstans) och vi flyger kanske en gång om året. Sen att jag driver en blogg som till stor del är en inspirationskälla innebär ju en del konsumtion också (Det är ju ett jobb och en form av magasin på nätet som ska inspirera till nya idéer och då automatiskt konsumtion) Men i det stora hela så gör vi privat ganska mycket. Även om man ständigt kan göra mer och det gäller ju de flesta av oss.

 4. Jag älskar November!
  Inga krav, bara tända ljus och mysa.
  Här börjar vi tidigt med glögg, ostar, pepparkakor, saffranskladdkaka 🙂 mm
  Börjar spana på julklappar, myser lite till, tänder en brasa och bara njuuuuter.

 5. Hihi har noterat att du dragit sladden kring sidobordets ben för länge sedan, men vet också precis varför! Jag har också en son som är “all over the place” med ljust flygit hår, men kan iaf lugna dig att säga att nu när han (och hans tvillingsyster) snart fyller 3 år om några veckor så börjar det äntligen lugna ner sig! När de var ca 1,5 – 2 år, fasen det var en riktigt jobbig period när det skulle pillas på precis allt … pju! 🙂

Comments are closed.