SÅ S K Ö N T

.

ÅH – idag har jag tränat! Vad är det med det då kanske ni undrar men för mig var det helt otroligt härligt att äntligen ta en löptur igen. Har ju inte gjort någon träning alls sen min bukplastik i slutet av augusti (förutom pw:s då) och nä, jag mår inte bra av att vara så stilla och inte få “flåsa ur” emellanåt. Hade ju ganska bra kondis då i somras. Fast det var ju nödvändigt att ta det piano men nu känner jag mig stabil och stark i magen igen efter 11 veckor och då är det bara att köra på. Sprang väl kanske i 25 min i lugnt tempo idag men det viktigaste var ju att det kändes s å bra. Precis som vanligt och inget ont någonstans! Så nu ska jag shoppa mig lite nya träningskläder bara för att (pepp!) och även ta mig till gymmet (Har ett kort på World Class som jag använt typ 1 (!) gång på ett år. Herregud så pinsamt haha:)

.

.

Nu är jag hungrig som en varg här och jag hoppas H är på ingång snart med lite smarrig vietnamesisk köpmat från “Saigon”!  Yes ett glas rött och Bun Thit Nuong (favvo) blir mums det, det är ju trots allt lill-lördag:)

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

4 thoughts on “SÅ S K Ö N T

  1. Bra jobbat! Visst blir det så mycket lättare att träna med snygga kläder. Glöm inte reflexer.

  2. Härligt! Kroppen är gjord för att röra på sig så jag förstår att det vara skönt. Keep up the good work, heja!

  3. Haha du är som jag (iaf just nu), min man brukar säga att jag är gymmens bästa stödmedlem 🙂 Härligt att du fick så mycket energi av att komma igång, då är det lättare at fortsätta. Go strong!

  4. Låter härligt! Hade varit intressant om du kunde göra en update om bukplastiken. Hur blev resultatet, är du nöjd, skulle du göra det igen om du var i samma sits? Ha en fin kväll 😊

Comments are closed.