MINA NYA GLASÖGON


.

I sprillans nya glasögon! Ovant men SÅ underbart att kunna läsa helt obehindrat igen

.

.

Hello alla!

.

.

Som ni ser på bilderna idag så har jag äntligen skaffat mig läsglasögon! Hurra! Två par har jag tom eftersom jag nu har ett samarbete med den suveräna nätbutiken Lensway. Där finns maassor med snygga märkesglasögon att välja bland och det var lite svårt att bestämma sig men jag valde till slut ut två par lite mer klassiska varianter så här som ”nybörjare inom brillor”:)

 
.
.


Pilotglasögon från Ray-Ban

.
.
 

 

.

Hos Lensway hittar även ett stort sortiment av linser och solglasögon. Jag har fått hem ett par färgade linser att prova (blå och bruna – min egen ögonfärg är gröna) Och vet ni? Just nu har ni hela 20% på alla linser, solglasögon och tillbehör!! Skriv bara in koden petravip i kassan så dras denna rabatt av på ditt köp.

.

.

.

.

Glasögon från C Jacobsen

 

.

Lensway har just nu också en mysig tävling, #Förvarje lovebird i Paris, där du kan vinna en resa till kärleksstaden Paris! Missa inte denna och all info om denna hittar du här. Följ gärna @lensway_se på Insta för att få inspiration och bli uppdaterad om det senaste inom just glasögon.

.

.

KRAM

.
.
.
 
 

Rekommenderade inlägg

28 thoughts on “MINA NYA GLASÖGON

 1. Skulle verkligen uppskatta en reflektion från dig ang konsumtion och hur den påverkar världen och miljön. Tack på förhand!

   1. Tusen tack för svar! Jag skrev senast om miljön på inlägget om Beatrices nya matta, men där är inget svar från dig. Är det där du svarade? 🙂

    1. Nej du undrade under ett annat inlägg!
     http://houseofphilia.elsasentourage.se/2017/11/07/borjar-det-bli-riktigt-morkt/
     petra
     houseofphilia
     In reply to camilla.
     Jag är nog som de flesta. Vi köper det som går ekologiskt, undviker oftast kött, använder knappt bilen (den är iofs stor och inte så miljövänlig men står 6 av veckans 7 dagar. Vi går eller cyklar när vi ska någonstans) och vi flyger kanske en gång om året. Sen att jag driver en blogg som till stor del är en inspirationskälla innebär ju en del konsumtion också (Det är ju ett jobb och en form av magasin på nätet som ska inspirera till nya idéer och då automatiskt konsumtion) Men i det stora hela så gör vi privat ganska mycket. Även om man ständigt kan göra mer och det gäller ju de flesta av oSs

 2. Tack för ärligt svar. Önskar att du skrev mer om det du faktiskt gör, för ofta är det mkt fokus på konsumtion. För övrigt är du väldigt inspirerande och verkar ha mkt vettiga tankar. Allt gott!

 3. hej – undrar om den snygga blusen du har på dig! Tycker om att det är lite färg! Speciellt nu i höstmörkret …

 4. En snabb fråga om dina nya, ursnygga, glasögon. Är det ”riktiga” glasögon eller är det läsglasögon? Själv är jag ständigt på jakt efter snygga läsisar och är sugen på ett par snygga i pilotmodell och gillar verkligen dina – så snygga!

  1. Hej! Jag jobbar på Synsam och vi kommer snart med ett nytt läsglasögonsortiment. Bland annat ett par i pilotmodell.
   (Sorry för smygreklamen)

 5. Tusan så fin du är i dina nya glasögon 🙂 blev sugen på att köpa nya! behöver ändå ändra styrka i mina nuvarande… Synen blir inte bättre med åldern märker jag haha.

 6. Du passar jättefint i glasögon. Kom ihåg att använda dem också 🙂 Båda paren är superfina på dig! Ha en fin helg!

 7. De svarta glasögonen passar dig verkligen perfecto. De andra är sådana jag har svårt för, på pricken alla, kanske för att jag själv ser ut som en bulldogg när jag testar den sorten och blir lite avses över er som kan ha dem och inte se ut som en ledsen hund. Så ingen skugga över dig, du är lika fin som vanligt men de svarta var snyggare tycker jag. Lite naughty lärarinna-looken 😉

 8. Så fin, så fin! Jag röstar dock på Ray Ban, tvärtemot de flesta här! Fin är du och bra svar till Camilla angående konsumtion!
  Kram från Skåne

 9. Nu kommer jag vara liiiite partypooper och bara påminna alla om vikten av att kolla sina ögon hos optiker (är själv optiker). Speciellt när man ska börja med linser och då även ”bara” färgade linser. Man kan få påverkan på ögonen även fast det känns bra.
  Annars så är det bara kul att se att glasögon får ta mer och mer plats som accessoar. Viktigt att man inte försöker få en modell att passa i alla lägen, då kommer man bara bli besviken. Som med mycket annat tycker jag att man ska tänka ett par för varje tillfälle :).

Comments are closed.