GLÖGGTIDER

.

Ikväll testar vi årets glögg nämligen Old Delhi 2017 från Blossa! Provsmakade nyss och den var riktigt god med tydlig smak av nejlika och spiskummin (det ska vara mango och chili i men den kände inte jag) Fast den slår inte favvoglöggen sen flera år (se nedan) Eeextremt ojulig flaska iaf  fast fin ändå! (Skulle färgmässigt  passat perrrfekt i min lägenhet i Göteborg 1996:)

.
 
 

 

.

Gjorde i ordning en lite mysig glöggbricka till mig och H med pepparkakskolor, pepparkakor och St Agur. Söta glögg-grytan i glas är från Lagerhaus. Ute är det Winter Wonderland hos oss med rejält med snö och ljusslingor och riktigt riktigt vintrigt. Så härligt ändå när det blir så där ljust och fint! Tror vi ska prata lite om tomten (ja alltså vilka paket som ska klickas haha) Det är ju Black Friday nu i helgen och riktigt bra läge att shoppa presenter till barnen på nätet (och ja jag köper nästan alla julklappar på nätet då trängsel och köer i julhandeln inte är min kopp med thé. OM det är inte är på NK och man får allt inslaget i fina matchande paket vill säga;)

.
.

.

Och där har vi ju min favorit sen flera år – Blossas Trestjärnig Silver med rom, Mmmm den är s å god (och snygg och passar perfekt i mitt hem 2017:)

.

.

.

Önskar er alla en fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “GLÖGGTIDER

 1. Ser mumsigt ut!
  Fungerar det bra att dricka glögg i de glasen? Har också dom men har inte vågat testa. :/

 2. Ser fantastisk ut. Får virkelig jul og vinter kjensla av din blogg nå. Har du noe tips til adventskalender i år? Jeg har barn på dine barns alder så litt tips hadde vært supert 🙂 Takk. Ha en riktig god førjulstid. Klem

 3. Har inte smakat årets Blossa ännu. Blir till första advent. Längtar!
  Som butiksägare i en liten citybutik blir jag lite ledsen av att alla ska ”klicka hem” sina paket. Om alla gjorde det så kommer det inte finnas kvar några butiker i citylägen. Inga små unika butiker iallafall (de stora kedjorna klarar sig alltid – men då blir det ju bara dessa jättar kvar som alla har samma sortiment). Vill man ha kvar små butiker med hög service och kunnande samt att man ska kunna känna, klämma och shoppa i sista minuten … ja, då måste man handla lokalt!
  Många butiksägare går på knäna som det är nu och sliter dagar o nätter för att få det att gå ihop.
  Då går det inte att man tycker det är mysigt att gå på stan och fönstershoppa men sedan klickar hem varorna på nätet. Snart blir det bara nagelsalonger, gym och frisörer kvar i city.
  Så finns det ingenstans att fråga om råd eller känna på varorna i verkligheten.
  Samt att massor av jobb faktiskt försvinner om butiker lägger ner…..
  Bara en tanke. Men en viktig sådan
  Kram Sus

Comments are closed.