ÖNSKEFOTON

ANNONS

.

H u r glad blir man egentligen inte av att framkalla egna foton? Och göra stora personliga bilder och tavlor? Åh jag blev iaf jätteglad när jag fick hem plexiglastvalan på Moje med sol i håret idag.

.

.
 

.

Tavlan är från Önskefoto och i otroligt fin kvalité. Lätt som en plätt var det att att ladda ned bilden och beställa och en sån här tavla och ju också en riktigt fin julklapp tänker jag. Fast jag behåller just denna haha – älskar den och Moje blev så bra i entrén på den där väggen som saknat tavlor länge. Måste nog smattra av lite pics och beställa några till och ge bort istället! Så fixat enkelt via Önskefotoappen..

.
.
 

.

.

Och vet ni vad – nu har ni hela 40% rabatt på alla väggdekorationer med rabattkoden HOP2017! Gäller tom till 27 november så missa inte detta suveräna julklappstips till bra pris. Klicka här för att komma till hemsidan och här för att komma till appen.

.
.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “ÖNSKEFOTON

  1. Vilket fint kort!
    Tack för rabattkod! Passade precis på att beställa en förstoring i plexiglas på dottern 🙂
    Önskar dig en härlig fredag

Comments are closed.