TRÄNAT & FYNDAT TRÄNINGSOUTFIT

.

Mycket eller ja typ inget alls – det är jag i SÅ mycket..

.

.

Som träning tex! Antingen kör jag ganska mycket och har träning-varannan-dag principen med den eller så blir det inget alls. Är inte mycket för att fjösa (säger ni så??:) med saker liksom utan jag vill gå all in med det jag gör och se resultat, annat kan det ju lika gärna vara. Att bara träna en dag i veckan finns liksom inte – då kan jag hoppa träning helt. Kanske lite, eller ganska så mycket, dumt tänk det där men sån är jag. Och nu har jag den där känslan (bästa känslan!) efter en höst helt i stillhet att jag bara vill röra på mig. Har varit på gymmet flera dagar i rad och så härligt det är! Och vilken stabilitet jag har i magen, ja det är som natt och dag när jag springer. Kan säga att man orkar tio gånger mer med ett normalt magstöd (och inte en bred diasats). Min mage är nu efter bukplastiken som en vägg som håller upp mig och jag kan inte minnas när det kändes så senast. Måste varit före graviditeten med Bea? Då var det också lätt att springa. Jag gissar att den tredje graviditeten tog ut sin rätt och det var då jag fick den där svanken och magputet (vet inte hur många bloggläsare som frågat om jag varit gravid under åren jag bloggat just för att jag svankar och magen putat på någon bild:/) Efter Maurits kändes det sen som hela jag vobbla när jag sprang haha. Efter att ha löptränat 3-4 ggr bara så springer jag iaf  lika fort och långt som förr. Härligt.

.
 

 

.

Idag var jag alltså på gymmet igen för att träna bort träningsvärk som jag hört kan vara en idé:) Och efter den fick jag ett ryck och kilade in på Stadium för att snabbt shoppa ny träningstop. Men det var ju Black Friday-happening och hela 25% på allt så det blev en helt ny outfit! (Och en helt ny till H slank visst med också – visst är jag snäll wifie) Obs Ej sponsrad och är bara lycklig när jag fick skorna ”på köpet”. Allt kommer från Nike utan flaskan som är Casall och träningsskorna är grymt fina. Svarta med glitter och guldprickar (det är dessa) och inte gröna som de ser ut på picset. Har dock inte provat mina nya kläder än för det har jag inte hunnit men Nike brukar ju sitta bra (jag provar alltid kläder hemma och returnerar om de inte passar:)

.

..

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och fräscha till mig här – bubblet ligger på kylning och lördagskvällen väntar!

.

.

 

KRAM

 
 
.

1 kommentar till “TRÄNAT & FYNDAT TRÄNINGSOUTFIT

  1. Tack för att du berättar om operationen. Jag har väldigt ofta ont i svanken och har putmage + problem med ryggen numer. Jag fick höra av en pt nu att mina magmuskler inte gått ihop (4-5 cm). Det var 14 år sedan jag födde barn och jag har tränat massor efter det. Men jag hade inte hört att ont i svank kunde bero på detta. Jag tror att det är svårt att träna sig till att magmusklerna åker ihop efter 14 år; så jag ska gå på konsultation för operation.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg